Închide meniul

Mircea Lucescu a dat verdictul în lupta pentru titlu dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova: „Ei vor învinge în cele din urmă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2022, 16:26

Mircea Lucescu a dat verdictul în lupta pentru titlu dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova: „Ei vor învinge în cele din urmă!

Mircea Lucescu este antrenorul lui Dinamo Kiev

Profimedia

Mircea Lucescu a dat verdictul în lupta la titlu din Liga 1. „Il Luce” crede că CFR Cluj, FCSB, dar şi Universitatea Craiova se luptă pentru mult râvnitul trofeu. La finalul sezonului, marele antrenor român este convins că echipa lui Dan Petrescu va deveni, din nou, campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, FCSB a „aprins” lupta la titlu, după ce a învins-o pe CFR Cluj în Gruia, 1-0. Octavian Popescu a fost eroul celor de la FCSB, reuşind să marcheze singurul gol al partidei.

Mircea Lucescu a dat verdictul în lupta pentru titlu dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova

„Fotbalul românesc are nevoie de astfel de finaluri de campionat, pentru că lupta la titlu va fi acum cu atât mai interesantă. Sunt trei formații în joc, inclusiv Craiova, iar o astfel de rivalitate duce mereu doar la creșterea jucătorilor, la interesul publicului. Aura aceasta de a obține trofeul aduce un imbold special, iar asta nu poate însemna decât un câștig pentru competiție.

Va fi o înfruntare între experiența Clujului, entuziasmul celor de la FCSB și orgoliul Universității. Cred că experiența va învinge în cele din urmă. CFR-ul are o echipă trecută prin multe momente delicate, care știe, în general, cum să gestioneze astfel de cumpene într-un sezon. Oricum, vor fi încă cinci etape extrem de atractive”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit playsport.ro.

Neluțu Varga a avut o criză de nervi, după CFR Cluj – FCSB 0-1

CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB, iar Neluțu Varga și-a pierdut răbdarea. Patronul campioanei a avut o ieșire nervoasă după meciul din Gruia și i-a amenințat pe toți membrii conducerii că vor fi dați afară. În plus, Varga a efectuat un apel pe banca CFR-ului, în timpul „finalei” pentru titlu.

Reclamă

Neluțu Varga a fost un car de nervi după CFR Cluj – FCSB 0-1. Ardelenii au rămas cu numai două puncte avans față de marea rivală, iar patronul din Gruia a răbufnit. Potrivit gsp.ro, Varga i-a amenințat pe toți oamenii din conducere că îi va da afară, după eșecul cu „roș-albaștrii”.

„Dacă pierdem titlul vă dau afară pe toți!”, a fost ultimatumul lui Neluțu Varga, potrivit sursei citate. Cristi Balaj, Marius Bilașco, Bogdan Mara, Răzvan Zamfir și Dan Petrescu ar fi fost cei avertizați de conducătorul CFR-ului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mircea Lucescu a dat verdictul în lupta la titlu dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova
  • Ce a spus „Il Luce” despre bătălia din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și