Închide meniul

Vladimir Putin, avertizat: ”Nu va muri în propriul pat. Asta dacă nu este otrăvit în propriul pat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2022, 15:52

Vladimir Putin, avertizat: ”Nu va muri în propriul pat. Asta dacă nu este otrăvit în propriul pat”

Atac teribil la adresa lui Vladimir Putin

Hepta

Vladimir Putin este amenințat! Garry Kasparov, fostul mare campion de șah și cunoscut opozant al lui Putin, susține că liderul de la Kremlin ar putea fi lichidat chiar de anjurajul său, dacă situația Rusiei va deveni critică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pentru mine, este evident că el (n.r. – Vladimir Putin) nu va muri în propriul pat. Asta dacă nu este otrăvit în propriul pat. Soarta lui este pecetluită, cred că cel mai sigur va acționa anturajul său atunci când situația va deveni critică.

Probabilitatea acestui lucru pare cea mai mare dintre celelalte opțiuni. Pentru Vladimir Putin, nu există viață dincolo de această putere infinită. Această putere se bazează pe aura sa de invincibilitate și impunitate, iar războiul din Ucraina va pune capăt acestei aură”, a spus Kasparov, citat de unian.ua.

Garry Kasparov crede că regimul lui Vladimir Putin se va prăbuşi

Cu câteva zile în urmă, Kasparov a venit cu o idee radicală. Vrea ca drapelul Rusiei să aibă doar două culori şi să dispară cea roşie.

„Vedeți în spatele meu drapelul ucrainean și pe cel rusesc, pe cel rusesc cum ar trebui să fie în viitor, fără roșu, arborat deja în orașele lumii de pacifiști și antiputiniști. Credem că vii­torul drapel al Rusiei nu mai trebuie să aibă niciun pic de roșu (nicio urmă de sânge pe el) pe el.

Reclamă

De aceea, alături de ruși care gândesc ca mine, acum mă implic în direc­ția creării unei repre­zen­tări alternative a Rusiei în lume. Este foarte important să spunem că Rusia nu este Putin. Sunt milioane de ruși în dias­poră și este important să ne unim și să arătăm că Rusia merită un loc în rândul țărilor civilizate.

Nu știm ce se va întâmpla când re­­gi­mul lui Vladimir Putin se va prăbuși – și am spus când, nu dacă. Vom face tot ce putem pentru a apăra numele țării noastre, care a fost groaznic pătat de Putin și ai săi. De aceea în­depărtarea ori­că­rei urme de sânge de pe steagul nostru este obligatorie”, a spus Kasparov, conform celor de la newmoney.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și