Închide meniul

Vladimir Putin, avertizat: ”Nu va muri în propriul pat. Asta dacă nu este otrăvit în propriul pat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2022, 15:52

Vladimir Putin, avertizat: ”Nu va muri în propriul pat. Asta dacă nu este otrăvit în propriul pat”

Atac teribil la adresa lui Vladimir Putin

Hepta

Vladimir Putin este amenințat! Garry Kasparov, fostul mare campion de șah și cunoscut opozant al lui Putin, susține că liderul de la Kremlin ar putea fi lichidat chiar de anjurajul său, dacă situația Rusiei va deveni critică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pentru mine, este evident că el (n.r. – Vladimir Putin) nu va muri în propriul pat. Asta dacă nu este otrăvit în propriul pat. Soarta lui este pecetluită, cred că cel mai sigur va acționa anturajul său atunci când situația va deveni critică.

Probabilitatea acestui lucru pare cea mai mare dintre celelalte opțiuni. Pentru Vladimir Putin, nu există viață dincolo de această putere infinită. Această putere se bazează pe aura sa de invincibilitate și impunitate, iar războiul din Ucraina va pune capăt acestei aură”, a spus Kasparov, citat de unian.ua.

Garry Kasparov crede că regimul lui Vladimir Putin se va prăbuşi

Cu câteva zile în urmă, Kasparov a venit cu o idee radicală. Vrea ca drapelul Rusiei să aibă doar două culori şi să dispară cea roşie.

„Vedeți în spatele meu drapelul ucrainean și pe cel rusesc, pe cel rusesc cum ar trebui să fie în viitor, fără roșu, arborat deja în orașele lumii de pacifiști și antiputiniști. Credem că vii­torul drapel al Rusiei nu mai trebuie să aibă niciun pic de roșu (nicio urmă de sânge pe el) pe el.

Reclamă

De aceea, alături de ruși care gândesc ca mine, acum mă implic în direc­ția creării unei repre­zen­tări alternative a Rusiei în lume. Este foarte important să spunem că Rusia nu este Putin. Sunt milioane de ruși în dias­poră și este important să ne unim și să arătăm că Rusia merită un loc în rândul țărilor civilizate.

Nu știm ce se va întâmpla când re­­gi­mul lui Vladimir Putin se va prăbuși – și am spus când, nu dacă. Vom face tot ce putem pentru a apăra numele țării noastre, care a fost groaznic pătat de Putin și ai săi. De aceea în­depărtarea ori­că­rei urme de sânge de pe steagul nostru este obligatorie”, a spus Kasparov, conform celor de la newmoney.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Atac teribil la adresa lui Vladimir Putin
  • Garry Kasparov e opozant cunoscut al liderului de la Kremlin

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și