Închide meniul

Garry Kasparov crede că regimul lui Vladimir Putin se va prăbuşi şi vine cu o propunere radicală în privinţa drapelului Rusiei: „Nu mai trebuie să aibă pic de roşu”

Reclamă

Publicat: 12 aprilie 2022, 18:35 / Actualizat: 12 aprilie 2022, 20:28

Garry Kasparov crede că regimul lui Vladimir Putin se va prăbuşi şi vine cu o propunere radicală în privinţa drapelului Rusiei: „Nu mai trebuie să aibă pic de roşu

Garry Kasparov, o nouă propunere radicală

Profimedia

Garry Kasparov, unul dintre principalii contestatari au lui Vladimir Putin, a venit cu o idee radicală. Vrea ca drapelul Rusiei să aibă doar două culori şi să dispară cea roşie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kasparov este unul dintre contestatarii lui Vladimir Putin şi unul dintre oamenii care cer îndepărtarea liderului de la Kremlin de la putere. Kasparov ar vrea ca şi culoarea roşie să dispară de pe steagul Rusiei.

Garry Kasparov: „Credem că vii­torul drapel al Rusiei nu ar trebui să mai aibă roşu!

Vedeți în spatele meu drapelul ucrainean și pe cel rusesc, pe cel rusesc cum ar trebui să fie în viitor, fără roșu, arborat deja în orașele lumii de pacifiști și antiputiniști. Credem că vii­torul drapel al Rusiei nu mai trebuie să aibă niciun pic de roșu (nicio urmă de sânge pe el) pe el.

De aceea, alături de ruși care gândesc ca mine, acum mă implic în direc­ția creării unei repre­zen­tări alternative a Rusiei în lume. Este foarte important să spunem că Rusia nu este Putin. Sunt milioane de ruși în dias­poră și este important să ne unim și să arătăm că Rusia merită un loc în rândul țărilor civilizate.

Nu știm ce se va întâmpla când re­­gi­mul lui Putin se va prăbuși – și am spus când, nu dacă. Vom face tot ce putem pentru a apăra numele țării noastre, care a fost groaznic pătat de Putin și ai săi. De aceea în­depărtarea ori­că­rei urme de sânge de pe steagul nostru este obligatorie”, a spus Kasparov, conform celor de la newmoney.ro.

Reclamă

 Garry Kasparov, atac violent la adresa lui Vladimir Putin

Garry Kasparov (58 de ani) a avut o nouă reacție categorică la adresa lui Vladimir Putin, cel care a declanșat războiul teribil din Ucraina. Fostul campion mondial la șah a cerut măsuri urgente pentru a fi opriți militarii ruși.

Dezident al regimului lui Putin, Ksparov anunță că președintele Rusiei este autorul unui adevărat genocid și că vrea să își ducă planul la capăt indiferent câte victime se vor înregistra.

Reclamă 4 / 0/3

Războiul lui Putin în Ucraina a intrat în următoarea etapă, cea de distrugere și ucidere a civililor. Face parte din Războiul Mondial al lui Putin, un război cu lumea civilizată cu drepturi internaționale, democrații și orice amenințare la adresa puterii sale.

Trebuie să îl oprim pe Putin acum, dacă nu îl oprim să distrugă Ucraina și să comită acest genocid împotriva poporului ucrainean, va exista o dată viitoare și va fi în țările NATO, cu o amenințare nucleară fără precedent„, a declarat Garry Kasparov pe rețelele sociale.

Recomandări
  • Gary Kasparov, propunere radicală
  • Kasparov este unul dintre contestatarii lui Putin

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și