Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluire de ultim moment despre fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf! Decizia luată în legătură cu Bebeto

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2022, 16:04

Reclamă
Anamaria Prodan, dezvăluire de ultim moment despre fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf! Decizia luată în legătură cu Bebeto

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf

Colaj cu Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan a anunțat ce decizie a luat în legătura cu Bebeto, fiul său din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf Jr. a fost ales în cadrul unei selecții naționale de fotbal, dintre sute de copii. Anamaria i-a făcut deja planul băiatului său de 13 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit ce plan i-a pregătit lui Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Băiatul vedetei și al lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, va pleca să joace fotbal în Statele Unite.

Anamaria Prodan a dezvăluit că Bebeto vrea să-i calce pe urme lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria a povestit că Bebeto a fost ales la o selecție națională, dintre 600 de copii. Impresara își dorește să-l trimită pe fiul în America, acolo unde se află deja Rebecca și Sarah Dumitrescu, fiicele sale din prima căsătorie.

„Sunt mândră că din 600 de copii, el a fost selectat și îmi doresc să reprezinte România într-o zi. Mami i-a explicat că e vremea să plece de acasă, gata la 14 ani trebuie să muncești, că alții câștigă bani la vârsta asta. Va merge în America, va merge la Academie, urmează drumul surorilor.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anamaria, dezvăluire sinceră în legătură cu Laurențiu Reghecampf Jr: „E copia fidelă a tatălui său”

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf Jr. a preluat atât din trăsăturile ei, cât și din cele ale soțului său, cu care se află în mijlocul procesului de divorț.

Reclamă

„E copia fidelă (n.r. – a lui Laurențiu Reghecampf), dar înauntru e ca mine, e tare ca mami, nimic nu îl doboară. E o combinație între noi doi, el are foarte mult din mine. Îmi place că dacă se întâmplă ceva să nu câștige meciul îi dau lacrimile și ceartă pe toată lumea.”, a mai spus Anamaria.

Impresara a dezvăluit că, momentan, relația dintre Bebeto și tatăl său nu este foarte bună. Cei doi nu s-au mai văzut de mult timp, după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit. Între timp, tehnicianul Craiovei a început o relație cu Corina Caciuc, alături de care așteaptă un copil.

„E greu că a trecut foarte mult timp, s-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo Vezi toate știrile
Citește și