Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Ce discuție a avut cu Laurențiu Reghecampf. Decizia luată

Reclamă

Publicat: 20 aprilie 2022, 10:06

Anamaria Prodan a făcut anunțul așteptat de toată lumea! Ce discuție a avut cu Laurențiu Reghecampf. Decizia luată

Anamaria Prodan a făcut anunțul așteptat de toată lumea

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a anunțat că divorțul de Laurențiu Reghecampf ar putea lua sfârșit chiar în următoarele zile. Reghe așteaptă un copil cu amanta Corina Caciuc, iar Prodan vrea să înceapă o nouă relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sper ca săptămâna asta să închid. L-am rugat foarte tare și prin avocați și l-am rugat și eu, azi chiar am vorbit cu Laurențiu, a vorbit și Bebe după multă vreme. Chiar ne dorim foarte tare să divorțăm.

Eu îmi doresc foarte tare, iar așa e frumos și pentru el, ca bărbat, că îi vine alt copil și e normal să fie un bărbat liber când îi vine copilul, iar eu e normal să fiu liberă pentru că nu eu am ales drumul ăsta, l-a ales Laurențiu. Pentru fiecare e cel mai frumos să-și vadă de viață și să meargă mai departe.

Anamaria Prodan: Chiar îmi doresc să fiu o femeie liberă

Chiar îmi doresc să fiu o femeie liberă, o femeie care să își înceapă viața, să își înceapă o relație. Copiii mei același lucru își doresc, să nu mai fim asociați… de fiecare dată, dacă face Reghe ceva, îl leagă toată lumea de mine sau invers.

Eu o să fac în continuare bani, pentru că toată viața am făcut singură, nu m-a ajutat nimeni pe pământ. Eu toată viața mea mi-am ridicat oamenii de lângă mine și bărbatul. Și următorul, dacă n-o să fie mai puternic decât mine, o să îl ridic tot eu, că așa e în viață”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Reclamă

Prodan, mesaj în miez de noapte pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Reghecampf sunt, de aproape un an, în scandal de divorț. Agentul de jucători i-a aruncat cuvinte grele soțului ei, dar în ultimele zile pare să își fi schimbat tonul și l-a lăudat cu fiecare ocazie.

Vedeta i-a transmis un nou mesaj celui cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani. I-a făcut o veritabilă declarație de dragoste și a dat de înțeles că vrea să uite de toate relațiile extraconjugale ale lui Laurențiu Reghecampf.

„Și cu asta am spus tot eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare Reghecampf și Prodan vor rămâne in istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat in țara aceasta.

Reclamă 4 / 0/3

Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care exista și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE ! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană!„, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Ce a cerut Laurențiu Reghecampf în sala de judecată

Antrenorul Universității Craiova își dorește să se despartă de soția sa. La tribunal urmează să se decidă ce se va întâmpla cu fiul cuplului, Bebeto, care este minor.

Agentul de jucători a oferit detalii despre un moment surprinzător care ar fi avut loc în spatele ușilor închise. Judecătoarea i-ar fi cerut lui Reghecampf să îi spună unde locuiește, dar întrebarea nu a fost pe placul tehnicianului.

”Laurențiu Reghecampf a cerut la proces să îl vadă pe Bebeto de două ori pe lună, în weekenduri. Dar nu știe încă unde, tot indică tot felul de adrese pe unde stă el. Când doamna judecător întreba unde locuiește, nu înțelegea de ce trebuie să zică asta. Adică, jenant…”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și