Închide meniul

Carlo Ancelotti, savuros după ce Karim Benzema a ratat două penalty-uri în Osasuna – Real Madrid 1-3: ”Rata din nou dacă mai era încă unul!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 9:29

Reclamă
Carlo Ancelotti, savuros după ce Karim Benzema a ratat două penalty-uri în Osasuna – Real Madrid 1-3: ”Rata din nou dacă mai era încă unul!”

Carlo Ancelotti este antrenorul lui Real Madrid

Profimedia

Carlo Ancelotti a avut o reacție savuroasă după ce Karim Benzema a ratat două penalty-uri, în oglindă, în Osasuna – Real Madrid 1-3. Marele antrenor nu este îngrijorat și anunță că golgheterul din La Liga va marca în următorul meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a fost primul jucător din ultimii 16 ani care a ratat două penalty-uri într-un singur meci din La Liga. Tot din 2006 nu a mai fost vreun fotbalist al lui Real Madrid care să rateze patru penalty-uri într-un sezon.

Carlo Ancelotti, savuros după ce Karim Benzema a ratat două penalty-uri

”Părea că dacă mai era un penalty rata din nou. E ok, a jucat extraordinar. Rezultatul a fost important, nu asta. Nu îl va afecta și sunt sigur că va marca în următorul meci”, a transmis Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Karim Benzema a ratat două penalty-uri, în „oglindă”, în Osasuna – Real Madrid 1-3

Karim Benzema este cel mai în formă atacant din Europa, dar nu fost seara lui în meciul Osasuna – Real Madrid, scor 1-3, din etapa a 33-a din La Liga. Atacantul francez a ratat două penalty-uri.

Autor a 25 de goluri stagionale, Karim şi-a găsit „naşul” în persoana portarului gazdelor, Sergio Herrera. Goalkeeperul Osasunei a intervenit salvator la ambele execuţii ale starului grupării blanco.

Reclamă

Budimir a deschis scorul pentru ocupanta locului 9 din La Liga în minutul 13, dar jucătorii lui Carlo Ancelotti au reuşit să întoarcă rezultatul. David Alaba a punctat în minutul 19, iar Asensio a făcut 2-1 chiar înainte de pauză.

Karim Benzema a avut două şanse uriaşe de a risipi orice emoţii în privinţa câştigătoare. Real a primit penalty în minutul 52 şi golgheterul liderului şi-a asumat răspunderea. A executat slab, iar Herrera a respins salvator.

Şapte minute mai târziu, madrilenii au primit o nouă lovitură de la 11 metri. Tot Karim a luat balonul şi a încercat să se revanşeze. A executat fix în acelaşi loc, iar rezultatul a fost acelaşi. Goalkeeperul Osasunei a fost providenţial şi de această dată. Pe imagini se poate vedea că execuţia a fost „în oglindă”. Chiar şi poziţionarea jucătorilor gazdelor a fost identică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și