Închide meniul
VIDEO

Karim Benzema a ratat două penalty-uri, în „oglindă”, în 7 minute. Şi-a găsit „naşul” în Osasuna – Real Madrid 1-3. Imagini de necrezut

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2022, 0:14

Karim Benzema a ratat două penalty-uri, în „oglindă, în 7 minute. Şi-a găsit „naşul în Osasuna – Real Madrid 1-3. Imagini de necrezut

Karim Benzema, două penalty-uri ratate în Osasuna - Real Madrid

Captură streamff.com

Karim Benzema este cel mai în formă atacant din Europa, dar nu fost seara lui în meciul Osasuna – Real Madrid, scor 1-3, din etapa a 33-a din La Liga. Atacantul francez a ratat două penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autor a 25 de goluri stagionale, Karim şi-a găsit „naşul” în persoana portarului gazdelor, Sergio Herrera. Goalkeeperul Osasunei a intervenit salvator la ambele execuţii ale starului grupării blanco.

Karim Benzema, două penalty-uri ratate în Osasuna – Real Madrid 1-3

Budimir a deschis scorul pentru ocupanta locului 9 din La Liga în minutul 13, dar jucătorii lui Carlo Ancelotti au reuşit să întoarcă rezultatul. David Alaba a punctat în minutul 19, iar Asensio a făcut 2-1 chiar înainte de pauză.

Karim Benzema a avut două şanse uriaşe de a risipi orice emoţii în privinţa câştigătoare. Real a primit penalty în minutul 52 şi golgheterul liderului şi-a asumat răspunderea. A executat slab, iar Herrera a respins salvator.

VEZI AICI VIDEO CU PARADA PORTARULUI OSASUNEI!

Reclamă

Şapte minute mai târziu, madrilenii au primit o nouă lovitură de la 11 metri. Tot Karim a luat balonul şi a încercat să se revanşeze. A executat fix în acelaşi loc, iar rezultatul a fost acelaşi. Goalkeeperul Osasunei a fost providenţial şi de această dată. Pe imagini se poate vedea că execuţia a fost „în oglindă”. Chiar şi poziţionarea jucătorilor gazdelor a fost identică.

VEZI AICI AL DOILEA PENALTY RATAT DE BENZEMA!

Karim Benzema a fost primul jucător din ultimii 16 ani care a ratat două penalty-uri într-un singur meci din La Liga. Tot din 2006 nu a mai fost vreun fotbalist al lui Real Madrid care să rateze patru penalty-uri într-un sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Benzema, performanță istorică în Sevilla – Real Madrid 2-3

Karim Benzema a fost salvatorul lui Carlo Ancelotti în derby-ul Sevilla – Real Madrid 2-3. Atacantul francez a marcat golul victoriei în minutul 90+2, după ce gazdele de pe Ramon Sanchez Pizjuan au condus cu 2-0 la pauză.

Benzema este de neoprit și trece prin cele mai bun moment al carierei. O singură dată, în ultimele 10 meciuri oficiale ale grupării blanco, nu a reușit să marcheze. Karim a recidivat la cinci zile după ce a ajutat-o pe Real Madrid să se califice în semifinalele Champions League, cu golul marcat în minutul 96 al returului cu Chelsea.

Starul madrilenilor a reușit o performanță pe care numai Lionel Messi și-a mai trecut-o în cont în ultimele patru sezoane, în cele mai bune 5 campionate din Europa. Benzema a depășit borna de 25 de goluri și 10 assist-uri stagionale.

Francezul are în această ediție din La Liga 25 de goluri și 11 pase decisive. La acestea se adaugă și cele 12 reușite din UEFA Champions League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și