Închide meniul

Carlo Ancelotti, savuros după ce Karim Benzema a ratat două penalty-uri în Osasuna – Real Madrid 1-3: ”Rata din nou dacă mai era încă unul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 9:29

Carlo Ancelotti, savuros după ce Karim Benzema a ratat două penalty-uri în Osasuna – Real Madrid 1-3: ”Rata din nou dacă mai era încă unul!”

Carlo Ancelotti este antrenorul lui Real Madrid

Profimedia

Carlo Ancelotti a avut o reacție savuroasă după ce Karim Benzema a ratat două penalty-uri, în oglindă, în Osasuna – Real Madrid 1-3. Marele antrenor nu este îngrijorat și anunță că golgheterul din La Liga va marca în următorul meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a fost primul jucător din ultimii 16 ani care a ratat două penalty-uri într-un singur meci din La Liga. Tot din 2006 nu a mai fost vreun fotbalist al lui Real Madrid care să rateze patru penalty-uri într-un sezon.

Carlo Ancelotti, savuros după ce Karim Benzema a ratat două penalty-uri

”Părea că dacă mai era un penalty rata din nou. E ok, a jucat extraordinar. Rezultatul a fost important, nu asta. Nu îl va afecta și sunt sigur că va marca în următorul meci”, a transmis Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Karim Benzema a ratat două penalty-uri, în „oglindă”, în Osasuna – Real Madrid 1-3

Karim Benzema este cel mai în formă atacant din Europa, dar nu fost seara lui în meciul Osasuna – Real Madrid, scor 1-3, din etapa a 33-a din La Liga. Atacantul francez a ratat două penalty-uri.

Autor a 25 de goluri stagionale, Karim şi-a găsit „naşul” în persoana portarului gazdelor, Sergio Herrera. Goalkeeperul Osasunei a intervenit salvator la ambele execuţii ale starului grupării blanco.

Reclamă

Budimir a deschis scorul pentru ocupanta locului 9 din La Liga în minutul 13, dar jucătorii lui Carlo Ancelotti au reuşit să întoarcă rezultatul. David Alaba a punctat în minutul 19, iar Asensio a făcut 2-1 chiar înainte de pauză.

Karim Benzema a avut două şanse uriaşe de a risipi orice emoţii în privinţa câştigătoare. Real a primit penalty în minutul 52 şi golgheterul liderului şi-a asumat răspunderea. A executat slab, iar Herrera a respins salvator.

Şapte minute mai târziu, madrilenii au primit o nouă lovitură de la 11 metri. Tot Karim a luat balonul şi a încercat să se revanşeze. A executat fix în acelaşi loc, iar rezultatul a fost acelaşi. Goalkeeperul Osasunei a fost providenţial şi de această dată. Pe imagini se poate vedea că execuţia a fost „în oglindă”. Chiar şi poziţionarea jucătorilor gazdelor a fost identică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și