Închide meniul

Clipe de coșmar pentru Harry Maguire! Ameninţare cu bomba la locuința căpitanului lui Manchester United

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2022, 19:22 / Actualizat: 21 aprilie 2022, 20:29

Reclamă
Clipe de coșmar pentru Harry Maguire! Ameninţare cu bomba la locuința căpitanului lui Manchester United

Harry Maguire e căpitanul lui Manchester United

Profimedia

Poliția a deschis o anchetă după ce locuința căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, a fost amenințată cu bomba. Polițiștii au împânzit vila alături de câini de pază pentru a face căutări urgente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maguire locuiește împreună cu logodnica lui, Fern Hawkins, și cu cele două fiice ale acestora. Inițial, amenințarea cu bomba a fost raportată miecuri, după care s-a aflat că e vorba de vila fotbalistului de la Manchester United.

Locuința lui Harry Maguire, amenințată cu bomba

Nu au fost efectuate evacuari, dar căutările sunt încă în desfășurare. Apropiații se tem pentru siguranța jucătorului și a familiei sale și se spune că aceștia sunt extrem de zguduiți de amenințare, potrivit The Sun.

Maguire, care s-a confruntat cu critici dure pentru forma slabă din acest sezon, a primit amenințarea sinistră prin email. În text este menționat că o bombă va fi pusă în casa fundașului.

Un purtător de cuvânt al lui Maguire a declarat: „În ultimele 24 de ore, Harry a primit o amenințare serioasă la adresa familiei sale. El a raportat acest lucru poliției, care acum cercetează chestiunea. Siguranța familiei sale și a celor din jurul lui este, evident, prioritatea numărul unu a lui Harry. El va continua să se pregătească pentru meciul din acest weekend în mod normal și nu vom mai comenta în detaliu în acest moment.”

Reclamă

Manchester United are meci sâmbătă, în deplasare, împotriva celor de la Arsenal.

Harry Maguire, considerat vinovat pentru umilința cu Liverpool

Noul antrenor Erik ten Hag o găseşte pe Manchester United într-o situaţie critică. Diavolii Roşii au fost umiliţi de Liverpool, cu 4-0. Mare parte din vină a căzut pe umerii lui Harry Maguire.

Maguire a fost făcut vinovat pentru golul prin care Liverpool a deschis scorul, când a fost surprins prea în față, iar poziționarea sa a permis ca pasa să ajungă la jucătorul gazdelor. Fundașul a primit una dintre cele mai mici note dintre jucătorii lui United.

Reclamă 4 / 0/3

Situaţie critică la Manchester United

„Diavolii” se află într-o formă foarte slabă și riscă să rateze calificarea în UEFA Champions League, la finalul sezonului. Managerul interimar Ralf Rangnick a anunțat după meciul cu Liverpool că va avea loc o reconstrucție masivă în cadrul clubului. „Revoluția” se pare că a început deja, iar primii „sacrificați”sunt cei doi responsabili ai departamentului de scouteri.

Un miliard de lire a cheltuit Manchester United pe transferuri începând din 2013, după despărțirea de Sir Alex Ferguson. În această perioadă, „diavolii” n-au câștigat niciun titlu de campioană în Premier League.

După 33 de etape disputate în Premier League, Manchester United este pe locul 6, la trei puncte în spatele lui Tottenham, cea care ocupă ultima poziţie de Champions League. Londonezii au şi un meci mai puţin jucat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și