Închide meniul

Mihai Stoica nu s-a putut abţine! Ironie devastatoare după ce a văzut imaginile cu Panin vorbind la telefon pe banca CFR-ului: „Te-a sunat vreun curier vreodată?”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2022, 12:45

Mihai Stoica nu s-a putut abţine! Ironie devastatoare după ce a văzut imaginile cu Panin vorbind la telefon pe banca CFR-ului: „Te-a sunat vreun curier vreodată?

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a avut o reacţie ironică după ce a văzut imaginile cu Cristian Panin în timp ce vorbea la telefon pe banca celor de la CFR Cluj, chiar în timpul derby-ului cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mihai Stoica a spus că Gigi Becali a renunţat de mult timp la astfel de practici. De altfel, managerul general al FCSB și-a adus aminte de un moment incredibil din istoria celor de la FCSB. Cu 10 ani în urmă, Gigi Becali a ordonat o schimbare în timpul meciului cu Rapid, dar Mihai Stoichiță nu l-a ascultat. Asta chiar dacă antrenorul a fost filmat vorbind la telefon în timpul derby-ului cu patronul.

Mihai Stoica, ironie la adresa celor de la CFR Cluj

Te-a sunat vreun curier vreodată? Poate că a întârziat curierul, nu ştiu. La Gigi nu se întâmplă nimic. Gigi, chiar nu… Dacă nu câştigăm campionatul a fost voia Domnului„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, episod incredibil cu Becali și Stoichiță

Totul s-a petrecut în repriza a doua a partidei de pe Giulești, disputată în aprilie 2012. Atunci, Stoichiță nu a vrut să respecte dorința lui Becali, cu care s-a contrazis la telefon.

”Eu i-am dat telefonul lui Stoichiţă în Giuleşti. Gigi spunea că ia Bicfalvi al doilea galben şi să-l scoată. Stoichiță nu voia, că a vorbit el cu jucătorul și nu ia. I-am zis lui Gigi: «Nu vrea, nu vrea să-l scoată».

Reclamă

I-am dat telefonul: «Ia şi vorbeşte tu». Era spectacol cu Stoichiţă. E omul cel mai puţin stresat pe care l-am văzut vreodată”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

MM Stoica, val de ironii la adresa lui Dan Petrescu

Mihai Stoica a lansat un val de ironii la adresa lui Dan Petrescu, după ce FCSB a câştigat derby-ul din Gruia şi a relansat lupta la titlu. La finalul partidei, Dan Petrescu a acuzat arbitrajul lui Istvan Kovacs.

„Nimeni nu-i poate spune lui Petrescu faptul că se spune arbitru şi nu ‘albitru’? Că nu-i spunem ‘Petlescu’. Îi spune Petrilă lui Petrila. Chiar nimeni nu-i poate spune că e arbitru, nu ‘albitru’? E jenant ce zice Petrescu. E jenant să spui că nu e roşu şi că a greşit ‘albitrul’ şi Olaru e la spital.

Reclamă 4 / 0/3

Şi după să spui că ‘Petrilă’, cum îi spune el, Petrila, cum îi spunem noi, că a scăpat singur cu portarul. E jenant ce a spus Petrescu, precum toate discursurile lui Petrescu din ultima perioadă„, a spus Mihai Stoica.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și