Închide meniul

Mihai Stoica, val de ironii la adresa lui Dan Petrescu: „E jenant! Nu-i poate spune nimeni că e arbitru, nu ‘albitru’?! Îi zice ‘Petrilă’ lui Petrila!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2022, 23:37

Reclamă
Mihai Stoica, val de ironii la adresa lui Dan Petrescu: „E jenant! Nu-i poate spune nimeni că e arbitru, nu albitru?! Îi zice Petrilă lui Petrila!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

Mihai Stoica a lansat un val de ironii la adresa lui Dan Petrescu, după ce FCSB a câştigat derby-ul din Gruia şi a relansat lupta la titlu. La finalul partidei, Dan Petrescu a acuzat arbitrajul lui Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a amuzat pe seama faptul că Dan Petrescu a „stâlcit” cuvântul arbitru la conferinţa de presă.

Mihai Stoica, val de ironii la adresa lui Dan Petrescu

Nimeni nu-i poate spune lui Petrescu faptul că se spune arbitru şi nu ‘albitru’? Că nu-i spunem ‘Petlescu’. Îi spune Petrilă lui Petrila. Chiar nimeni nu-i poate spune că e arbitru, nu ‘albitru’? E jenant ce zice Petrescu. E jenant să spui că nu e roşu şi că a greşit ‘albitrul’ şi Olaru e la spital.

Şi după să spui că ‘Petrilă’, cum îi spune el, Petrila, cum îi spunem noi, că a scăpat singur cu portarul. E jenant ce a spus Petrescu, precum toate discursurile lui Petrescu din ultima perioadă„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Istvan Kovacs

Petrescu este convins că faultul făcut de Mateo Susic la Darius Olaru nu a fost unul violent, care să merite acordarea unui cartonaş roşu.

Reclamă
Reclamă 4

N-am văzut un cartonaş roşu în viaţa mea aşa, într-un meci aşa de important unde se decide titlul. Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază, este incredibil. Noi am primit faulturi de astea 100 în campionat şi maxim a fost galben. N-ai cum să influenţezi un rezultat cu asemenea decizie şi a stricat meciul, părerea mea.

Arbitrul a lăsat azi 5 minute de prelungire şi cu 10 secunde înainte de 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul şi după un minut fluieră henţ: ‘Stai, bă, că n-a fost nici henţ. Lasă-ne să scăpăm şi noi cu portarul’. Nu aveam voie să dăm gol. Sunt lucruri care m-au supărat şi sunt lucruri decisive în istoria unei echipe şi într-un an greu pentru noi, în care am muncit foarte mult, să pierdem într-un asemenea fel. Un egal era just azi.

(Reporter: A fost un rezultat influenţat de arbitraj?) Cum să nu, normal… dacă dai roşu fără să fie roşu. Pot să fiu suspendat, nesuspendat, nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci. În România dacă se pune presiune pe arbitru… cine a pus presiune a câştigat, bravo lor. Noi tacem din gură şi vedem cum suntem trataţi. Dacă noi în deplasare o să primim vreun roşu vreodată, atunci eu mă voi lăsa de antrenorat… adversarul să ia roşu. La noi nu se întâmplă, nici penalty, nici roşu. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile de dinaintea meciului„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:55

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

21:49

FCSB s-a distrat în primul amical al verii! Victorie la scor cu o echipă de amatori! Marius Ştefănescu, „dublă” la debut

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și