Închide meniul
NEWS ALERT

Bayern Munchen a devenit campioană a Germaniei pentru a 10-a oară consecutiv! Performanță fabuloasă reușită de Robert Lewandowski&Co

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 21:24

Reclamă
Bayern Munchen a devenit campioană a Germaniei pentru a 10-a oară consecutiv! Performanță fabuloasă reușită de Robert Lewandowski&Co

Bayern Munchen a devenit campioană a Germaniei pentru a 10-a oară consecutiv

Profimedia

Bayern Munchen a devenit campioană a Germaniei pentru a 10-a oară consecutiv. Bavarezii au învins Borussia Dortmund, 3-1, și și-au asigurat matematic un nou titlu în Bundesliga, cu 3 etape înainte de finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen continuă să domine fotbalul din Germania. Formația bavareză a câștigat cel de-al 10-lea titlu consecutiv în Bundesliga, după ce a învins Borussia Dortmund.

Bayern Munchen, gigantul fotbalului german! Bavarezii au cucerit al 10-lea titlu consecutiv

Cu 3 etape rămase până la finalulul sezonului, trupa lui Julian Nagelsmann are un avans de 12 puncte față de Dortmund și este matematic campioană.

24 de victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri au înregistrat bavarezii în această stagiune din Bundesliga. Robert Lewandowski este cel mai bun marcator al lui Bayern și în acest sezon, cu 33 de goluri.

Starul polonez a înscris și în duelul cu Borussia Dortmund, de sâmbătă seară. Serge Gnabry și Jamal Musiala au marcat celelalte goluri pentru bavarezi, în timp ce Emre Can a punctat pentru „galben-negri”.

Reclamă

Bayern Munchen a bifat un nou record, devenind prima echipă din istoria fotbalului german care câștigă 10 titluri la rând. Per total, echipa bavareză a devenit de 32 de ori campioană, fiind cea mai titrată din Germania.

Continuă „telenovela” Robert Lewandowski! Starul polonez s-ar fi înțeles cu Barcelona

Julian Nagelsmann, antrenorul celor de la Bayern Munchen, a vorbit despre viitorul lui Robert Lewandowski la campioana Germaniei. Nagelsmann spune că Lewandowski va continua să joace pentru bavarezi, deşi nu şi-a prelungit contractul care îi expiră în 2023.

Lewy este încă sub contract şi va continua să joace pentru noi„, a spus Nagelsmann, citat de news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima perioada s-a avansat ideea că Robert Lewandowski ar urma să fie noul jucător al celor de la Barcelona. Starul polonez i-ar fi informat deja pe șefii de la Bayern Munchen cu privire la viitorul său.

Robert Lewandowski a ajuns la un acord cu șefii Barcelonei și a informat clubul Bayern despre acest lucru!”, notează TVPSport.

Sursa citată notează că Lewandowski l-a anunțat personal pe directorul lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, că va juca la Barcelona. Conform presei din Polonia, superstarul de 33 de ani s-ar înțeles cu clubul blaugrana asupra unui contract de trei sezoane.

Lewandowski ar putea ajunge la Barcelona în 2023, când îi expiră contractul cu Bayern Munchen, gratis, sau încă de la sfârșitul actualului sezon. Ca să-l aducă în Spania pe jucătorul care a terminat pe locul 2 la Balonul de Aur 2021, Barcelona trebuie să-i achite lui Bayern o sumă de transfer.

Sky Germany a transmis că Barcelona este dispusă să îi achite lui Lewandowski un salariu cuprins între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și