Închide meniul
NEWS ALERT

Bayern Munchen a devenit campioană a Germaniei pentru a 10-a oară consecutiv! Performanță fabuloasă reușită de Robert Lewandowski&Co

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 21:24

Bayern Munchen a devenit campioană a Germaniei pentru a 10-a oară consecutiv! Performanță fabuloasă reușită de Robert Lewandowski&Co

Bayern Munchen a devenit campioană a Germaniei pentru a 10-a oară consecutiv

Profimedia

Bayern Munchen a devenit campioană a Germaniei pentru a 10-a oară consecutiv. Bavarezii au învins Borussia Dortmund, 3-1, și și-au asigurat matematic un nou titlu în Bundesliga, cu 3 etape înainte de finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen continuă să domine fotbalul din Germania. Formația bavareză a câștigat cel de-al 10-lea titlu consecutiv în Bundesliga, după ce a învins Borussia Dortmund.

Bayern Munchen, gigantul fotbalului german! Bavarezii au cucerit al 10-lea titlu consecutiv

Cu 3 etape rămase până la finalulul sezonului, trupa lui Julian Nagelsmann are un avans de 12 puncte față de Dortmund și este matematic campioană.

24 de victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri au înregistrat bavarezii în această stagiune din Bundesliga. Robert Lewandowski este cel mai bun marcator al lui Bayern și în acest sezon, cu 33 de goluri.

Starul polonez a înscris și în duelul cu Borussia Dortmund, de sâmbătă seară. Serge Gnabry și Jamal Musiala au marcat celelalte goluri pentru bavarezi, în timp ce Emre Can a punctat pentru „galben-negri”.

Reclamă

Bayern Munchen a bifat un nou record, devenind prima echipă din istoria fotbalului german care câștigă 10 titluri la rând. Per total, echipa bavareză a devenit de 32 de ori campioană, fiind cea mai titrată din Germania.

Continuă „telenovela” Robert Lewandowski! Starul polonez s-ar fi înțeles cu Barcelona

Julian Nagelsmann, antrenorul celor de la Bayern Munchen, a vorbit despre viitorul lui Robert Lewandowski la campioana Germaniei. Nagelsmann spune că Lewandowski va continua să joace pentru bavarezi, deşi nu şi-a prelungit contractul care îi expiră în 2023.

Lewy este încă sub contract şi va continua să joace pentru noi„, a spus Nagelsmann, citat de news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima perioada s-a avansat ideea că Robert Lewandowski ar urma să fie noul jucător al celor de la Barcelona. Starul polonez i-ar fi informat deja pe șefii de la Bayern Munchen cu privire la viitorul său.

Robert Lewandowski a ajuns la un acord cu șefii Barcelonei și a informat clubul Bayern despre acest lucru!”, notează TVPSport.

Sursa citată notează că Lewandowski l-a anunțat personal pe directorul lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, că va juca la Barcelona. Conform presei din Polonia, superstarul de 33 de ani s-ar înțeles cu clubul blaugrana asupra unui contract de trei sezoane.

Lewandowski ar putea ajunge la Barcelona în 2023, când îi expiră contractul cu Bayern Munchen, gratis, sau încă de la sfârșitul actualului sezon. Ca să-l aducă în Spania pe jucătorul care a terminat pe locul 2 la Balonul de Aur 2021, Barcelona trebuie să-i achite lui Bayern o sumă de transfer.

Sky Germany a transmis că Barcelona este dispusă să îi achite lui Lewandowski un salariu cuprins între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și