Închide meniul

Marius Şumudică face senzaţie la arabi. Al Shabab s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, după o victorie cu 6-0

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 8:50

Reclamă
Marius Şumudică face senzaţie la arabi. Al Shabab s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, după o victorie cu 6-0

Marius Șumudică face senzaţie la Al Shabab

Profimedia

Marius Şumudică face senzaţie pe banca celor de la Al Shabab. Echipa antrenată de antrenorul român s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei după victoria la scor cu Mumbai City, scor 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Shabab este de neoprit în Liga Campionilor Asiei. Al Shabab, antrenată de Marius Şumudică, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa Mumbai City, şi s-a calificat în optimile Ligii Campionilor Asiei.

Golurile au fost marcate de Bahebri, în minutele 19, 64 şi 66, Fall (36- autogol), Al Jaoui (52) şi Carlos (81). În grupa B, Al Shabab este lider, cu 13 puncte şi o etapă înainte de final.

Echipa lui Marius Șumudică a marcat 16 goluri și a încasat unul singur în cele 5 meciuri disputate până acum în Liga Campionilor Asiei.

Marius Şumudică, extaziat după ce a revenit la Al Shabab

Marius Şumudică a fost numit, în acest an, antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

Reclamă

„Sunt bucuros că am şansa să lucrez alături de cei mai buni preşedinţi. Mâine voi călători, am semnat contractul oficial. Am semnat pe două luni cu opţiune pe încă un an de zile. 

Este un contract foarte bun. Vreau să mă calific mai departe în Liga Campionilor Asiei. Echipa e pe locul 4, cu șanse mari de a prinde locul 3, poziție care duce iarăși în Champions League. Doar când spun Ever Banega vă dați seama cu cine merg să lucrez! Oamenii au avut încredere în mine, am avut rezultate foarte bune acolo.

Sunt singurul antrenor care a rezistat un an la acea echipă. Am șansa de a lucra cu unul dintre cei mai buni președinți cu care am colaborat în viața mea, spunea Marius Şumudică în momentul în care a semnat cu Al Shabab, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și