Închide meniul

Marius Şumudică face senzaţie la arabi. Al Shabab s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, după o victorie cu 6-0

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 8:50

Marius Şumudică face senzaţie la arabi. Al Shabab s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, după o victorie cu 6-0

Marius Șumudică face senzaţie la Al Shabab

Profimedia

Marius Şumudică face senzaţie pe banca celor de la Al Shabab. Echipa antrenată de antrenorul român s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei după victoria la scor cu Mumbai City, scor 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Shabab este de neoprit în Liga Campionilor Asiei. Al Shabab, antrenată de Marius Şumudică, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa Mumbai City, şi s-a calificat în optimile Ligii Campionilor Asiei.

Golurile au fost marcate de Bahebri, în minutele 19, 64 şi 66, Fall (36- autogol), Al Jaoui (52) şi Carlos (81). În grupa B, Al Shabab este lider, cu 13 puncte şi o etapă înainte de final.

Echipa lui Marius Șumudică a marcat 16 goluri și a încasat unul singur în cele 5 meciuri disputate până acum în Liga Campionilor Asiei.

Marius Şumudică, extaziat după ce a revenit la Al Shabab

Marius Şumudică a fost numit, în acest an, antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

Reclamă

„Sunt bucuros că am şansa să lucrez alături de cei mai buni preşedinţi. Mâine voi călători, am semnat contractul oficial. Am semnat pe două luni cu opţiune pe încă un an de zile. 

Este un contract foarte bun. Vreau să mă calific mai departe în Liga Campionilor Asiei. Echipa e pe locul 4, cu șanse mari de a prinde locul 3, poziție care duce iarăși în Champions League. Doar când spun Ever Banega vă dați seama cu cine merg să lucrez! Oamenii au avut încredere în mine, am avut rezultate foarte bune acolo.

Sunt singurul antrenor care a rezistat un an la acea echipă. Am șansa de a lucra cu unul dintre cei mai buni președinți cu care am colaborat în viața mea, spunea Marius Şumudică în momentul în care a semnat cu Al Shabab, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Marius Şumudică face senzaţie la Al Shabab

Echipa românului s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și