Închide meniul

Dumitru Dragomir îl pune pe Toni Petrea înaintea lui Hagi şi Dan Petrescu: „E cel mai bun antrenor din ţară! A fost subiect de studiu pentru mine!” :)

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 9:57

Reclamă
Dumitru Dragomir îl pune pe Toni Petrea înaintea lui Hagi şi Dan Petrescu: „E cel mai bun antrenor din ţară! A fost subiect de studiu pentru mine! :)

Dumitru Dragomir îl consideră pe Toni Petrea cel mai bun antrenor din ţară

MMA / Niros Foto via Hepta

Dumitru Dragomir crede că Toni Petrea este cel mai bun antrenor din ţară. Mai mult, fostul preşedinte al LPF e de părere că Gigi Becali va continua tot cu el şi în sezonul următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir consideră că FCSB are cel mai bun antrenor din ţară, deşi în Liga 1 mai antrenează Gică Hagi, Dan Petrescu sau Laurenţiu Reghecampf. În evaluarea lui Dumitru Dragomir a contat şi diplomaţia de care dă dovadă antrenorul de la FCSB mai ales atunci când vorbeşte despre relaţia cu Gigi Becali.

Dumitru Dragomir: „Toni Petrea e cel mai bun, nu exagerez cu nimic”

FCSB are cel mai bun antrenor din țară, pe Petrea. Nu exagerez cu nimic! Este atât de diplomat, îl studiez cum vorbește. A fost subiect de studiu pentru mine. L-a lăudat Mihai Stoica, iar el nu prea laudă pe nimeni. Îmi place de Toni Petrea, îl lasă tot pe el și nu-l pune pe Croitoru”, a spus Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Toni Petrea, antrenorul etapei a 5-a din playoff

Victoria celor de la FCSB pe terenul campioanei CFR Cluj i-a adus lui Toni Petrea titlul de antrenorul etapei în Liga 1. În urma victoriei din derby, FCSB s-a apropiat la 2 puncte de CFR Cluj şi a relansat lupta la titlu.

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1 după CFR Cluj – FCSB 0-1

CFR Cluj a fost învinsă de FCSB, scor 0-1, în ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 1. Golul marcat de Octavian Popescu, în minutul 74, a aprins serios lupta la titlu.

Reclamă

Bookmakerii au reacționat imediat după finalul derby-ului din Gruia. Echipa lui Dan Petrescu a rămas favorită, dar cotele celor de la FCSB și Universitatea Craiova au scăzut semnificativ.

Înainte să fie învinsă de FCSB, CFR Cluj era considerată campioană în proporție de 99%. Situația s-a schimbat acum, iar jucătorii antrenați de Toni Petrea pot spera cu adevărat la titlu după ce obținut prima victorie după 8 ani în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și