Închide meniul

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1 după CFR Cluj – FCSB 0-1. Schimbare importantă! Cine este favorita bookmakerilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2022, 8:17

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1 după CFR Cluj – FCSB 0-1. Schimbare importantă! Cine este favorita bookmakerilor

Bucuria jucătorilor lui Toni Petrea după CFR Cluj - FCSB 0-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj a fost învinsă de FCSB, scor 0-1, în ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 1. Golul marcat de Octavian Popescu, în minutul 74, a aprins serios lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bookmakerii au reacționat imediat după finalul derby-ului din Gruia. Echipa lui Dan Petrescu a rămas favorită, dar cotele celor de la FCSB și Universitatea Craiova au scăzut semnificativ.

Cotele pentru câștigarea Ligii 1. CFR Cluj, favorită chiar și după eșecul cu FCSB

Înainte să fie învinsă de FCSB, CFR Cluj era considerată campioană în proporție de 99%. Situația s-a schimbat acum, iar jucătorii antrenați de Toni Petrea pot spera cu adevărat la titlu după ce obținut prima victorie după 8 ani în Gruia.

Cotele înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1:

Cotele după derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1:

Reclamă

Roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de CFR, cu cinci meciuri rămase de disputat. Universitatea Craiova, cu 39 de puncte, continuă să spere la titlu în Liga 1.

Clasament Liga 1
CFR Cluj mai are numai 2 puncte avans faţă de FCSB

Ce spune Dan Petrescu despre lupta la titlu

Dan Petrescu este convins că lupta la titlu este departe de a fi încheiată. Se aşteaptă ca totul să se decidă în ultima etapă, când CFR Cluj joacă pe terenul lui FCSB. Nu o scoate din calcule nici pe Universitatea Craiova.

Nu îi uitaţi pe cei de la Craiova, v-am spus de la începutul play-off-ului că sunt în cărţi pentru titlu. Toate trei echipele sunt în cărţi şi cred că titlul se va decide în ultima etapă. Mici detalii vor face diferenţa, nu este o echipă care e deja campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Se va decide în ultima etapă! Singurul lucru pe care pot să-l spun e că avem 2 puncte faţă de FCSB şi 6 în faţa Craiovei, dar asta nu înseamnă nimic. Eu când am avut 8 nu am semnat nimic, dar la 2…„, a precizat antrenorul lui CFR Cluj, după ce s-a schimbat cotele pentru câștigarea Ligii 1

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa 6:
FC Voluntari – CFR Cluj
FC Argeş – Universitatea Craiova
Farul – FCSB

Etapa 7:
CFR Cluj – Farul
FCSB – FC Argeş
Universitatea Craiova – FC Voluntari

Etapa 8:
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB
Farul – FC Voluntari

Etapa 9:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa 10:
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și