Închide meniul

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după golul marcat în Arsenal – Manchester United 3-1! Mesaj emoționant pentru fiul său decedat

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 19:59

Reclamă
Reacția lui Cristiano Ronaldo, după golul marcat în Arsenal – Manchester United 3-1! Mesaj emoționant pentru fiul său decedat

Cristiano Ronaldo a marcat în meciul Arsenal - Manchester United 3-1

Profimedia

Cristiano Ronaldo a revenit pe teren, după drama trăită de familia sa. Starul portughez a fost titular în meciul Arsenal – Manchester United, 3-1, la mai puțin de o săptămână după ce fiul său nou-născut a decedat. Ronaldo a marcat golul „diavolilor”, iar la final a oferit o reacție în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a înscris golul lui Manchester United din meciul cu Arsenal, în minutul 34. Atacantul de 37 de ani a reluat în plasă, din careu, după o centrare excelentă trimisă de Matic.

Arsenal – Manchester United 3-1 | Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a marcat pe Emirates

După gol, Ronaldo i-a dedicat golul fiului său decedat la naștere. Cu ochii în lacrimi, portughezul a ridicat degetul spre cer.

După meci, Cristiano Ronaldo a postat imaginea respectivă pe rețelele sociale. În descriere, atacantul lui Manchester United a adăugat un emoticon în formă de inimă.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo, aplaudat la scenă deschisă pe Emirates după drama suferită în familie

În minutul 7 al meciului de pe Emirates, întregul stadion a pornit o rundă furtunoasă de aplauze, în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo și familia sa. Același gest superb a avut loc și pe Anfield, la meciul cu Liverpool.

„Un gest de mare clasă din partea fanilor lui Arsenal, care au aplaudat pentru Cristiano Ronaldo în minutul 7”, a scris Manchester United, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Grație golului de astăzi, Cristiano a bifat un record extraordinar. Starul lusitan a devenit primul jucător care reușește să marcheze cel puțin 100 de goluri în La Liga și Premier League.

Cristiano Ronaldo, revenire de senzație după drama suferită în familie! Portughezul a marcat pe Emirates

Cristiano a ieșit la rampă în minutul 34 și a reușit să înscrie, după o centrare expediată de Matic. A fost cel de-al 16-lea gol marcat de atacantul lusitan în actualul sezon din Premier League.

Grație golului de astăzi, Cristiano a bifat un record extraordinar. Starul lusitan a devenit primul jucător care reușește să marcheze cel puțin 100 de goluri în La Liga și Premier League.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și