Închide meniul

Cristiano Ronaldo, cu ochii în lacrimi! Gestul emoționant făcut de starul lusitan, după ce a marcat pe Emirates, la mai puțin de o săptămână după decesul fiului său

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 16:09

Reclamă
Cristiano Ronaldo, cu ochii în lacrimi! Gestul emoționant făcut de starul lusitan, după ce a marcat pe Emirates, la mai puțin de o săptămână după decesul fiului său

Gestul emoționant făcut de Cristiano Ronaldo după ce a marcat în Arsenal - Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Manchester United, la mai puțin de o săptămână după ce a anunțat că fiul său nou-născut a decedat. Atacantul portughez a înscris în derby-ul cu Arsenal, apoi a avut o celebrare emoționantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a revenit pe teren, după drama suferită în familie. Starul portughez a început ca titular derby-ul dintre Arsenal și Manchester United, din Premier League.

Gestul emoționant făcut de Cristiano Ronaldo după ce a marcat în Arsenal – Manchester United

Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze în minutul 34, la scorul de 2-0 pentru Arsenal. Atacantul de 37 de ani a reluat în plasă din careu, după o centrare a lui Matic.

Cristiano s-a bucurat alături de coechipieri, apoi i-a dedicat golul fiului său decedat. Cu lacrimi în ochi, portughezul a arătat cu degetul spre cer.

Reclamă
Reclamă 4

Ronaldo, aplaudat la scenă deschisă pe Emirates după drama suferită în familie

În minutul 7 al meciului de pe Emirates, întregul stadion a pornit o rundă furtunoasă de aplauze, în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo și familia sa. Același gest superb a avut loc și pe Anfield, la meciul cu Liverpool.

„Un gest de mare clasă din partea fanilor lui Arsenal, care au aplaudat pentru Cristiano Ronaldo în minutul 7”, a scris Manchester United, pe contul de Twitter.

Grație golului de astăzi, Cristiano a bifat un record extraordinar. Starul lusitan a devenit primul jucător care reușește să marcheze cel puțin 100 de goluri în La Liga și Premier League.

Reclamă

Cristiano Ronaldo și-a „încălcat” promisiunea făcută înaintea meciului: „Mi-a spus că nu va marca”

Înaintea derby-ului de pe Emirates, Piers Morgan a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo. Celebrul prezentator britanic, mare fan al lui Arsenal, este prieten cu atacantul lui United, iar înaintea meciului l-a rugat să nu marcheze împotriva echipei sale.

Răspunsul lui Cristiano n-a întârziat să apară:

„I-am scris lui Ronaldo și l-am implorat să nu înscrie împotriva noastră. A spus că nu o va face. Ultima dată, când am jucat în decembrie, a făcut aceeași promisiune, apoi a marcat o dublă și ne-au bătut cu 3-2. Mă aștept la ce e mai rău.”, a scris Piers Morgan, pe contul de Twitter.

Încă o dată, Cristiano Ronaldo nu s-a ținut de cuvânt și l-a „trădat” pe bunul său prieten. Starul lui United a înscris la scorul de 2-0 pentru Arsenal.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și