Închide meniul

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după golul marcat în Arsenal – Manchester United 3-1! Mesaj emoționant pentru fiul său decedat

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 19:59

Reclamă
Reacția lui Cristiano Ronaldo, după golul marcat în Arsenal – Manchester United 3-1! Mesaj emoționant pentru fiul său decedat

Cristiano Ronaldo a marcat în meciul Arsenal - Manchester United 3-1

Profimedia

Cristiano Ronaldo a revenit pe teren, după drama trăită de familia sa. Starul portughez a fost titular în meciul Arsenal – Manchester United, 3-1, la mai puțin de o săptămână după ce fiul său nou-născut a decedat. Ronaldo a marcat golul „diavolilor”, iar la final a oferit o reacție în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a înscris golul lui Manchester United din meciul cu Arsenal, în minutul 34. Atacantul de 37 de ani a reluat în plasă, din careu, după o centrare excelentă trimisă de Matic.

Arsenal – Manchester United 3-1 | Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a marcat pe Emirates

După gol, Ronaldo i-a dedicat golul fiului său decedat la naștere. Cu ochii în lacrimi, portughezul a ridicat degetul spre cer.

După meci, Cristiano Ronaldo a postat imaginea respectivă pe rețelele sociale. În descriere, atacantul lui Manchester United a adăugat un emoticon în formă de inimă.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo, aplaudat la scenă deschisă pe Emirates după drama suferită în familie

În minutul 7 al meciului de pe Emirates, întregul stadion a pornit o rundă furtunoasă de aplauze, în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo și familia sa. Același gest superb a avut loc și pe Anfield, la meciul cu Liverpool.

„Un gest de mare clasă din partea fanilor lui Arsenal, care au aplaudat pentru Cristiano Ronaldo în minutul 7”, a scris Manchester United, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Grație golului de astăzi, Cristiano a bifat un record extraordinar. Starul lusitan a devenit primul jucător care reușește să marcheze cel puțin 100 de goluri în La Liga și Premier League.

Cristiano Ronaldo, revenire de senzație după drama suferită în familie! Portughezul a marcat pe Emirates

Cristiano a ieșit la rampă în minutul 34 și a reușit să înscrie, după o centrare expediată de Matic. A fost cel de-al 16-lea gol marcat de atacantul lusitan în actualul sezon din Premier League.

Grație golului de astăzi, Cristiano a bifat un record extraordinar. Starul lusitan a devenit primul jucător care reușește să marcheze cel puțin 100 de goluri în La Liga și Premier League.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și