Închide meniul

Reacția lui Neymar, după ce a fost huiduit de fani în PSG – Lens 1-1: „Încetați sau trageți aer în piept!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 8:55 / Actualizat: 24 aprilie 2022, 11:35

Reclamă
Reacția lui Neymar, după ce a fost huiduit de fani în PSG – Lens 1-1: „Încetați sau trageți aer în piept!

1. Neymar, starul lui PSG

Profimedia

PSG a câștigat al 10-lea titlu din istorie, însă fanii nu au fost pe deplin mulțumiți, mai ales că favoriții lor au fost eliminați în optimile de finală ale Champions League. Brazilianul Neymar este unul dintre cei mai contestați jucători de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a fost huiduit de fani și în PSG – Lens 1-1, meciul care a adus al 10-lea titlu în vitrina parizienilor. Brazilianul i-a anunțat pe fani că va mai sta încă 3 ani la Paris.

Neymar: „Voi mai fi aici încă 3 ani”

„Încă mai am contract cu PSG. Voi mai fi aici încă 3 ani, așa că încetați să mă mai huiduiți sau trageți aer în plămâni!”, a afirmat Neymar, conform Goal.com.

PSG, 8 titluri în ultimii 10 ani

PSG și-a redobândit coroana de campioană în Franța după ce anul trecut a pierdut trofeul împotriva celor de la Lille. Parizenii au 8 titluri în ultimul deceniu.

Seria incredibilă a început în sezonul 2012-2013. Acesta a fost primul titlu după ce PSG a fost preluată de grupul de investiții din Qatar, condus de Nasser Al-Khelaifi.

Reclamă

PSG a dezamăgit în UEFA Champions League

Titlul cucerit de jucătorii lui Pochettino nu îi îndulcește însă pe suporterii parizieni. PSG, cu investiți masive vara trecută, inclusiv cu Lionel Messi în echipă, a fost eliminată din UEFA Champions League încă din faza optimilor, de Real Madrid.

Parisul a fost eliminat din optimi și în Cupa Franței, iar Supercupa a pierdut-o în fața lui Lille.

Suporterii s-au enervat și pe evoluțiile sub așteptări ale lui Lionel Messi și Neymar.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba Vezi toate știrile
Citește și