Închide meniul

Reacția lui Neymar, după ce a fost huiduit de fani în PSG – Lens 1-1: „Încetați sau trageți aer în piept!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 8:55 / Actualizat: 24 aprilie 2022, 11:35

Reclamă
Reacția lui Neymar, după ce a fost huiduit de fani în PSG – Lens 1-1: „Încetați sau trageți aer în piept!

1. Neymar, starul lui PSG

Profimedia

PSG a câștigat al 10-lea titlu din istorie, însă fanii nu au fost pe deplin mulțumiți, mai ales că favoriții lor au fost eliminați în optimile de finală ale Champions League. Brazilianul Neymar este unul dintre cei mai contestați jucători de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a fost huiduit de fani și în PSG – Lens 1-1, meciul care a adus al 10-lea titlu în vitrina parizienilor. Brazilianul i-a anunțat pe fani că va mai sta încă 3 ani la Paris.

Neymar: „Voi mai fi aici încă 3 ani”

„Încă mai am contract cu PSG. Voi mai fi aici încă 3 ani, așa că încetați să mă mai huiduiți sau trageți aer în plămâni!”, a afirmat Neymar, conform Goal.com.

PSG, 8 titluri în ultimii 10 ani

PSG și-a redobândit coroana de campioană în Franța după ce anul trecut a pierdut trofeul împotriva celor de la Lille. Parizenii au 8 titluri în ultimul deceniu.

Seria incredibilă a început în sezonul 2012-2013. Acesta a fost primul titlu după ce PSG a fost preluată de grupul de investiții din Qatar, condus de Nasser Al-Khelaifi.

Reclamă

PSG a dezamăgit în UEFA Champions League

Titlul cucerit de jucătorii lui Pochettino nu îi îndulcește însă pe suporterii parizieni. PSG, cu investiți masive vara trecută, inclusiv cu Lionel Messi în echipă, a fost eliminată din UEFA Champions League încă din faza optimilor, de Real Madrid.

Parisul a fost eliminat din optimi și în Cupa Franței, iar Supercupa a pierdut-o în fața lui Lille.

Suporterii s-au enervat și pe evoluțiile sub așteptări ale lui Lionel Messi și Neymar.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și