Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înaintea jocurilor din Liga Națiunilor: „Dacă aș fi crezut asta, nu eram aici!” Care este marea temere

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 14:43

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înaintea jocurilor din Liga Națiunilor: „Dacă aș fi crezut asta, nu eram aici! Care este marea temere

Edi Iordănescu, anunţ înainte de România - Finlanda

Edi Iordănescu este selecționerul naționalei României / ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

Edi Iordănescu se așteaptă la dueluri de „foc” în Liga Națiunilor, acolo unde România va juca la începutul lui iunie 4 partide. Totuși, selecționerul îi liniștește pe fanii echipei naționale și le transmite să aibă încredere în jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Edi Iordănescu a spus că faptul că are încredere în potențialul jucătorilor români a fost și unul dintre motivele pentru care a acceptat postul de selecționer.

Edi Iordănescu are încredere în jucători

Văd cu optimism, dar și cu realism. Partea mai puțin fericită este că o să constatați că vor fi toate jocuri „de foc”, cu toate cele trei adversare. E vocea puternică a opiniei publice, care spune că nu avem jucători, că nu avem potențial. 

Eu nu cred asta, dacă aș fi crezut, nu eram aici. Spunem că nu avem, dar când vin jocurile suntem extrem de pretențioși, de exigenți”, a declarat Edi Iordănescu conform sport.ro.

România va juca meciurile cu Finlanda şi Muntenegru, din Liga Naţiunilor, pe stadionul Giuleşti!

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că meciurile de pe teren propriu ale naţionalei României din Liga Naţiunilor, cu Finlanda şi Muntenegru, se vor disputa pe stadionul Giuleşti: ROMÂNIA – Finlanda se va disputa pe 11 iunie şi va fi transmis în direct de Antena 1.

Reclamă

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și