Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înaintea jocurilor din Liga Națiunilor: „Dacă aș fi crezut asta, nu eram aici!” Care este marea temere

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 14:43

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înaintea jocurilor din Liga Națiunilor: „Dacă aș fi crezut asta, nu eram aici! Care este marea temere

Edi Iordănescu, anunţ înainte de România - Finlanda

Edi Iordănescu este selecționerul naționalei României / ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

Edi Iordănescu se așteaptă la dueluri de „foc” în Liga Națiunilor, acolo unde România va juca la începutul lui iunie 4 partide. Totuși, selecționerul îi liniștește pe fanii echipei naționale și le transmite să aibă încredere în jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Edi Iordănescu a spus că faptul că are încredere în potențialul jucătorilor români a fost și unul dintre motivele pentru care a acceptat postul de selecționer.

Edi Iordănescu are încredere în jucători

Văd cu optimism, dar și cu realism. Partea mai puțin fericită este că o să constatați că vor fi toate jocuri „de foc”, cu toate cele trei adversare. E vocea puternică a opiniei publice, care spune că nu avem jucători, că nu avem potențial. 

Eu nu cred asta, dacă aș fi crezut, nu eram aici. Spunem că nu avem, dar când vin jocurile suntem extrem de pretențioși, de exigenți”, a declarat Edi Iordănescu conform sport.ro.

România va juca meciurile cu Finlanda şi Muntenegru, din Liga Naţiunilor, pe stadionul Giuleşti!

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că meciurile de pe teren propriu ale naţionalei României din Liga Naţiunilor, cu Finlanda şi Muntenegru, se vor disputa pe stadionul Giuleşti: ROMÂNIA – Finlanda se va disputa pe 11 iunie şi va fi transmis în direct de Antena 1.

Reclamă

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și