Închide meniul

România va juca meciurile cu Finlanda şi Muntenegru, din Liga Naţiunilor, pe stadionul Giuleşti! Anunţul oficial făcut de FRF! Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2022, 14:11 / Actualizat: 22 aprilie 2022, 18:10

România va juca meciurile cu Finlanda şi Muntenegru, din Liga Naţiunilor, pe stadionul Giuleşti! Anunţul oficial făcut de FRF! Hai, România! În fiecare zi

România - Finlanda şi România - Muntenegru se vor juca pe stadionul Giuleşti

Hepta

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că meciurile de pe teren propriu ale naţionalei României din Liga Naţiunilor, cu Finlanda şi Muntenegru, se vor disputa pe stadionul Giuleşti. : ROMÂNIA – Finlanda se va disputa pe 11 iunie şi va fi transmis în direct de Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a anunţat că stadionul Giuleşti va găzdui cele două partide ale naţionelei România pe care le va disputa în iunie, pe teren propriu, în Liga Naţiunilor.

România – Finlanda şi România – Muntenegru se vor juca pe stadionul Giuleşti

Facilitățile stadionului Giulești, inaugurat la finalul lunii martie, vor fi testate prin găzduirea primelor meciuri internaționale de cel mai înalt nivel.

Cu un an înaintea debutului turneului UEFA U21 EURO 2023, programat să se dispute în România, la București și Cluj-Napoca, și în Georgia, pe noua arenă din Capitală se vor juca meciurile echipei naționale a României cu Finlanda, 11 iunie, și Muntenegru, 14 iunie, ambele din Liga Națiunilor.

Prin organizarea celor două partide oficiale la distanță de doar 3 zile vor fi verificate toate facilitățile arenei, reprezentând, în același timp, și un bun prilej de stabilire a unui mod de lucru eficient cu echipa de organizare din Giulești. Testarea timpurie în condiții reale face parte din bunele practici în organizarea evenimentelor sportive de top.

Arena din Giulești va găzdui partide la EURO U21 din 2023. Celelalte stadioane gazdă ale turneului, ”Steaua”, Cluj Arena, ”Dr. Constantin Rădulescu”, au beneficiat deja de organizarea de meciuri internaționale de primă categorie„, a anuţat frf.ro.

Reclamă

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și