Închide meniul

Gest uriaş făcut de Mircea Lucescu pentru jucătorii de la Dinamo Kiev şi familiile acestora: „I-am strâns pe toţi, a fost foarte bine”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2022, 12:44

Reclamă
Gest uriaş făcut de Mircea Lucescu pentru jucătorii de la Dinamo Kiev şi familiile acestora: „I-am strâns pe toţi, a fost foarte bine

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev/ Profimedia Images

Mircea Lucescu a făcut un gest uriaş de Paşte pentru jucătorii de la Dinamo Kiev şi familiile acestora. Antrenorul român i-a scos la masă, pe malul lacului Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Mircea Lucescu va juca 3 amicale în perioada imediat următoare: cu Borussia Dortmund, Dinamo Zagreb şi FC Basel. În Vinerea mare, Dinamo Kiev a jucat un amical şi cu CFR Cluj.

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru jucătorii de la Dinamo Kiev

I-am strâns pe toţi la Snagov, 65-70 de persoane, şi am făcut o masă de Paste, cum e normal. Pe malul lacului, a fost foarte bine. Total diferit faţă de ce ar fi putut face ei acasă, dar am încercat să le pun zâmbetul pe buze, să se bucure şi ei de ziua Paşte, aşa cum trebuie. 

În sfârşit o echipa mare acceptă să joace un amical caritabil, umanitar, e vorba de Dortmund, unde ştiu ce tip de suporteri au, care vin oricum, la orice meciuri, indiferent de nivel, Champions League sau campionat sau cupă sau meciuri amicale.

Deci este foarte important pentru noi. Jucătorii au nevoie de aceste meciuri pentru că pregătesc meciul cu Scoţia, de calificare. Pe data de 4 mai, seara, sunt la dispoziţia echipei naţionale. Până în 1 (n.r. iunie) este destul de mult timp pentru a pregăti foarte bine meciul”, a declarat Mircea Lucescu la plecarea din ţară.

Reclamă

Oleksandr Karavaev a izbucnit în lacrimi după CFR – Dinamo Kiev 0-0

Oleksandr Karavaev a izbucnit în lacrimi la finalul meciului caritabil dintre CFR Cluj şi Dinamo Kiev, 0-0. Fotbalistul ucrainean le-a mulțumit celor 5.000 de fani prezenți în Gruia. Meciul pentru pace organizat în Gruia face parte dintr-un turneu european. Dinamo Kiev a jucat anterior şi cu Legia Varşovia. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Meciul pentru pace organizat în Gruia face parte dintr-un turneu european. Dinamo Kiev a jucat anterior şi cu Legia Varşovia. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și