Închide meniul

Gest uriaş făcut de Mircea Lucescu pentru jucătorii de la Dinamo Kiev şi familiile acestora: „I-am strâns pe toţi, a fost foarte bine”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2022, 12:44

Gest uriaş făcut de Mircea Lucescu pentru jucătorii de la Dinamo Kiev şi familiile acestora: „I-am strâns pe toţi, a fost foarte bine

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev/ Profimedia Images

Mircea Lucescu a făcut un gest uriaş de Paşte pentru jucătorii de la Dinamo Kiev şi familiile acestora. Antrenorul român i-a scos la masă, pe malul lacului Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Mircea Lucescu va juca 3 amicale în perioada imediat următoare: cu Borussia Dortmund, Dinamo Zagreb şi FC Basel. În Vinerea mare, Dinamo Kiev a jucat un amical şi cu CFR Cluj.

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru jucătorii de la Dinamo Kiev

I-am strâns pe toţi la Snagov, 65-70 de persoane, şi am făcut o masă de Paste, cum e normal. Pe malul lacului, a fost foarte bine. Total diferit faţă de ce ar fi putut face ei acasă, dar am încercat să le pun zâmbetul pe buze, să se bucure şi ei de ziua Paşte, aşa cum trebuie. 

În sfârşit o echipa mare acceptă să joace un amical caritabil, umanitar, e vorba de Dortmund, unde ştiu ce tip de suporteri au, care vin oricum, la orice meciuri, indiferent de nivel, Champions League sau campionat sau cupă sau meciuri amicale.

Deci este foarte important pentru noi. Jucătorii au nevoie de aceste meciuri pentru că pregătesc meciul cu Scoţia, de calificare. Pe data de 4 mai, seara, sunt la dispoziţia echipei naţionale. Până în 1 (n.r. iunie) este destul de mult timp pentru a pregăti foarte bine meciul”, a declarat Mircea Lucescu la plecarea din ţară.

Reclamă

Oleksandr Karavaev a izbucnit în lacrimi după CFR – Dinamo Kiev 0-0

Oleksandr Karavaev a izbucnit în lacrimi la finalul meciului caritabil dintre CFR Cluj şi Dinamo Kiev, 0-0. Fotbalistul ucrainean le-a mulțumit celor 5.000 de fani prezenți în Gruia. Meciul pentru pace organizat în Gruia face parte dintr-un turneu european. Dinamo Kiev a jucat anterior şi cu Legia Varşovia. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Meciul pentru pace organizat în Gruia face parte dintr-un turneu european. Dinamo Kiev a jucat anterior şi cu Legia Varşovia. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și