Închide meniul

Război în Ucraina | Vitali Klitschko a făcut anunţul care îl va scoate din minţi pe Vladimir Putin

Publicat: 26 aprilie 2022, 13:27

Reclamă
Război în Ucraina | Vitali Klitschko a făcut anunţul care îl va scoate din minţi pe Vladimir Putin

Război în Ucraina | Vitali Klitschko a făcut anunţul care îl va scoate din minţi pe Vladimir Putin

Profimedia Images

Război în Ucraina. Vitali Klitschko a luat o decizie care îi va scoate din minţi pe ruşi. Primăria din Kiev va demola sculptura din epoca sovietică, care simbolizează prietenia dintre Rusia şi Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Săptămâna aceasta vom demonta o sculptură din bronz cu doi muncitori, ridicată în 1982 pentru a comemora reunificarea Ucrainei cu Rusia. Cei opt metri de metal ai așa-numitei prietenii a două popoare vor fi îndepărtați din centrul Kievului”, a spus Klitschko, conform CNN.

Sculptura e poziţionată în centrul oraşului şi reprezintă are deasupra un curcubeu, numit Arcul Prieteniei Popoarelor. Construcţia va rămâne, dar va fi redenumită şi va avea culorile galben-albastre ale drapelului ucrainean.

Război în Ucraina | Rusia a lansat două rachete deasupra centralei nucleare Zaporijie

Rusia a lansat două rachete deasupra centralei nucleare Zaporijie, punând în pericol siguranţa centralei şi a populaţiei, a declarat directorul companiei nucleare ucrainene Energoatom, Petro Kotin, pe contul de Telegram. Atacurile cu rachete s-au soldat cu moartea a cel puţin o persoană şi rănirea alteia, potrivit administraţiei militare regionale, relatează Kiev Independent.

Atacurile cu rachete care au vizat centrala nucleară din Zaporijie s-au soldat cu moartea unui persone şi rănirea alteia, potrivit administraţiei militare regionale, relatează Kiev Independent.

Reclamă

Două dintre rachetele ghidate de forţele ruse au lovit locul unei întreprinderi industriale, iar una a explodat înainte să lovească ţinta.

Patru morţi, luni, în bombardamente ruseşti în regiunea Doneţk

Război în Ucraina. Patru persoane au murit şi alte nouă au fost rănite în cursul zilei de luni în bombardamentele ruseşti în regiunea Doneţk, a declarat, marţi, guvernatorul regiunii Pavlo Kirilenko, relatează The Associated Press. Printre cei ucişi se află doi copii, o fată în vârstă de 9 ani şi un băiat de 14 ani.

Două dintre victime erau copii: o fată de 9 ani şi un băiat de 14 ani, a spus Kirilenko pe contul de Telegram.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, guvernatorul regiunii Lugansk, Serhii Haidai, a declarat că ruşii au organizat 17 atacuri asupra civilor în ultimele 24 de ore, oraşele Popasna, Lîsîceansk şi Hirske fiind cele mai afectate.

În plus, atacuri cu rachete au fost înregistrate în regiunea Zaporijie, marţi dimineaţă, de oficialii locali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 17:11 LIVE VIDEOCalificările din Etapa de Formula 2 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! Vezi toate știrile
Citește și