Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, emoţionată după ce a participat, alături de Feliciano Lopez, la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2022. Cum a reacţionat

Publicat: 26 aprilie 2022, 20:38 / Actualizat: 26 aprilie 2022, 21:43

Reclamă
Simona Halep, emoţionată după ce a participat, alături de Feliciano Lopez, la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2022. Cum a reacţionat

Simona Halep şi Feliciano Lopez, la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2022

Captură Facebook

Simona Halep (21 WTA) a fost prezentă la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2021, turneu la care va debuta împotriva chinezoaice Shuai Zhuang, ocupanta locului 40 în ierarhia mondială. Campioana noastră l-a avut alături de pe Feliciano Lopez, ibericul ajuns de patru ori în sferturile competiţiei din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” a avut şi o primă reacţie după ce a stat lângă unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din circuitul ATP. Românca s-a amuzat copios şi a postat un mesaj viral pe reţelele sociale.

Simona Halep, lângă Feliciano Lopez la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2022

La datorie, la tragerea la sorţi de la Madrid Open, cu acest tip, Feliciano Lopez„, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter. A folosit şi un emoticon în care dă de înţeles că s-a emoţionat şi a roşit.

Să înceapă spectacolul la Madrid. Vedetele WTA şi-au aflat traseul spre finală„, au reacţionat şi oficialii de Madrid Open, care au postat un filmuleţ cu Simona Halep în timp ce se amuza la tragerea la sorţi.

Reclamă

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Ea s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

Simona Halep şi Shuai Zhuang s-au întâlnit de patru ori în carieră, trecându-şi în cont câte două victorii. Simo (21 WTA) s-a impus la Indian Wells 2012 şi Wimbledon 2019, în timp ce sportiva din China s-a revanşat la Australian Open 2016 şi la Beijing 2016.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Madrid. Cum arată tabloul româncei

Lucrurile se complică teribil pentru Simona Halep din turul secund, unde poate da peste favorita doi, Paula Badosa, cea care joacă în prima manşă cu Veronika Kudermetova.

În optimi, favorită să dea piept cu Halep este Cori Gauff, iar sferturile i-o pot scoate în cale pe Ons Jabeur. Mai departe, în semifinale, principalele adversare pot fi Aryba Sabalenka, Jelena Ostapenko, Karolina Pliskova sau Victoria Azarenka.

Pe cealaltă parte a tabloului se regăseşte Iga Swiatek, numărul 1 mondial pe care Simo o poate întâlni doar în finală. Tot acolo, ea s-ar putea lupta cu alte jucătoare, precum Garbine Muguruza, Maria Sakkari sau Jessica Pegula.

Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas Diaz, în primul tur de la Madrid

Tot în turul 1 va evolua şi Sorana Cîrstea, locul 27 mondial, cu spaniola Nuria Parrizas Diaz, locul 52 mondial. Dacă trece de Dias, „Sori” va evolua cu letona Jelena Ostapenko, locul 12 mondial, sau cu o jucătoare din calificări.

Competiţia de la Madrid se va juca pe zgură şi are premii în valoare totală de 6.575.560 de dolari.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și