Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, emoţionată după ce a participat, alături de Feliciano Lopez, la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2022. Cum a reacţionat

Reclamă

Publicat: 26 aprilie 2022, 20:38 / Actualizat: 26 aprilie 2022, 21:43

Simona Halep, emoţionată după ce a participat, alături de Feliciano Lopez, la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2022. Cum a reacţionat

Simona Halep şi Feliciano Lopez, la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2022

Captură Facebook

Simona Halep (21 WTA) a fost prezentă la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2021, turneu la care va debuta împotriva chinezoaice Shuai Zhuang, ocupanta locului 40 în ierarhia mondială. Campioana noastră l-a avut alături de pe Feliciano Lopez, ibericul ajuns de patru ori în sferturile competiţiei din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” a avut şi o primă reacţie după ce a stat lângă unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din circuitul ATP. Românca s-a amuzat copios şi a postat un mesaj viral pe reţelele sociale.

Simona Halep, lângă Feliciano Lopez la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2022

La datorie, la tragerea la sorţi de la Madrid Open, cu acest tip, Feliciano Lopez„, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter. A folosit şi un emoticon în care dă de înţeles că s-a emoţionat şi a roşit.

Să înceapă spectacolul la Madrid. Vedetele WTA şi-au aflat traseul spre finală„, au reacţionat şi oficialii de Madrid Open, care au postat un filmuleţ cu Simona Halep în timp ce se amuza la tragerea la sorţi.

Reclamă

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Ea s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

Simona Halep şi Shuai Zhuang s-au întâlnit de patru ori în carieră, trecându-şi în cont câte două victorii. Simo (21 WTA) s-a impus la Indian Wells 2012 şi Wimbledon 2019, în timp ce sportiva din China s-a revanşat la Australian Open 2016 şi la Beijing 2016.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Madrid. Cum arată tabloul româncei

Lucrurile se complică teribil pentru Simona Halep din turul secund, unde poate da peste favorita doi, Paula Badosa, cea care joacă în prima manşă cu Veronika Kudermetova.

În optimi, favorită să dea piept cu Halep este Cori Gauff, iar sferturile i-o pot scoate în cale pe Ons Jabeur. Mai departe, în semifinale, principalele adversare pot fi Aryba Sabalenka, Jelena Ostapenko, Karolina Pliskova sau Victoria Azarenka.

Pe cealaltă parte a tabloului se regăseşte Iga Swiatek, numărul 1 mondial pe care Simo o poate întâlni doar în finală. Tot acolo, ea s-ar putea lupta cu alte jucătoare, precum Garbine Muguruza, Maria Sakkari sau Jessica Pegula.

Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas Diaz, în primul tur de la Madrid

Tot în turul 1 va evolua şi Sorana Cîrstea, locul 27 mondial, cu spaniola Nuria Parrizas Diaz, locul 52 mondial. Dacă trece de Dias, „Sori” va evolua cu letona Jelena Ostapenko, locul 12 mondial, sau cu o jucătoare din calificări.

Competiţia de la Madrid se va juca pe zgură şi are premii în valoare totală de 6.575.560 de dolari.

Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) și România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Simona Halep şi Feliciano Lopez, la tragerea la sorţi de la Madrid Open 2022

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și