Închide meniul

Dan Petrescu şi Mihai Stoica, făcuţi praf de un fost campion al României: „Sunt niște simpli angajați! Nu dau de mâncare cuiva!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2022, 16:34

Reclamă
Dan Petrescu şi Mihai Stoica, făcuţi praf de un fost campion al României: „Sunt niște simpli angajați! Nu dau de mâncare cuiva!

Dan Petrescu, apărat în conflictul cu Mihai Stoica

Colaj Hepta

Dan Petrescu şi Mihai Stoica au fost criticaţi de Iulian Apostol (41 ani), fost campion al României cu Unirea Urziceni. „Mucles” a colaborat cu cei doi şi a fost enervat de ieşirile pe care antrenorul lui CFR Cluj şi managerul general al FCSB le-au avut în ultima perioadă, când s-au atacat reciproc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Petrescu si MM nu au inventat ceva pe acest pământ. Sunt simplii angajați. Nu mi-a dat mie Petrescu să mănânc, că nu a inventat farfuria și furculița. Să-și vadă de treburile lor, fiecare, că se fac de râs. Mie chiar mi-a plăcut ce a spus Marius Onofraș de Tavi Popescu, iar MM ar trebui să accepte că fiecare dintre noi avem dreptul să vorbim, așa cum îl are și el. Nu știu ce i-ar da numai lui dreptul să vorbească de noi toți. Lui MM îi place să iasă în evidență.

Dan Petrescu şi Mihai Stoica, făcuţi praf de un fost campion al României

Trebuie să accepte că și alții au dreptul să își spună părerea. MM nu a inventat ceva pe acest pământ. MM să aibă respect pentru foștii colegi, alături de care a câștigat titlul. Am văzut că MM vorbește după atâția ani de salariul lui Petrescu de la Urziceni. Este trist să văd că oameni care au colaborat și au făcut rezultate se bălăcăresc după mulți ani în presă. Ca în spatele blocului, stilul românesc al lui MM și Petrescu. Dacă erau prin Spania sau în altă parte, nu îi auzeai să vorbească de altcineva. Acolo nu merge, că te dau afara în două secunde. Acolo primează etica, bunul simț față de fenomen.

Spune Petrescu că pe unde a fost el a dat de mâncare. Să înțeleagă amândoi că ei nu sunt mai mult de niște simpli angajați. Nu angajează ei pe nimeni, nu dau ei de mâncare cuiva. Stăteau la cafea dimineața și făceau strategii, iar acum își scot unul altuia ochii. Daca erați tari ați fi evitat războiul din Ucraina. Sunt simpli angajați plătiți de cineva, dar să ajungi să te jignești în halul ăsta. Dau dovada de o lipsă de respect și de educație. Mă simt jignit, am fost acolo, e jignitor ce au făcut amândoi”, a declarat Iulian Apostol, potrivit fanatik.ro.

Dan Petrescu: „Le-am dat să mănânce unora, iar ei m-au criticat!”

Dan Petrescu i-a dat răspunsul lui Giedrius Arlauskis, după ce fostul portar de la CFR Cluj l-a criticat. Antrenorul campioanei i-a oferit un mesaj lituanianului care a plecat cu scandal din Gruia, toamna trecută.

Reclamă

„Nu am știut ce a spus, am aflat înainte de conferință. Lui Arlauskis îi doresc tot binele din lume. Nu am ce să zic. Dacă el a spus asta, e opinia lui și o respect. Fiecare e liber să spună ce vrea. Dacă Arlauskis vrea banii, e problema mea? E problema clubului. Sunt mulți cu care am lucrat și cărora le-am făcut bine. Acum mă critică de dimineața până seara. Eu nu am criticat pe nimeni, doar de arbitrii mă iau. Nu m-am luat de nimeni niciodată. Am fost atacat de mulți oameni cu care am lucrat și pe care i-am ajutat.

Le-am dat salarii, le-am dat să mănânce, iar ei m-au criticat. Ăsta e felul lor de a fi. Toată lumea mă critică. Accept asta, dar nu uitați performanțele mele ca jucător și ca antrenor. Cei care mă critică nu au asemenea performanțe. Eu îmi fac treaba și merg înainte. Eu critic doar arbitrii și îmi apăr clubul. Ce să fac? Să intru în polemică? Nu ar fi bine, pentru că mi-aș pierde concentrarea”, a spus Dan Petrescu, înainte de FC Voluntari – CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și