Închide meniul

Dan Petrescu i-a răspuns lui Giedrius Arlauskis, după ce portarul lituanian i-a spus că „bate câmpii”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 aprilie 2022, 17:33

Dan Petrescu i-a răspuns lui Giedrius Arlauskis, după ce portarul lituanian i-a spus că „bate câmpii

Dan Petrescu i-a dat răspunsul lui Giedrius Arlauskis

Colaj Hepta

Dan Petrescu i-a dat răspunsul lui Giedrius Arlauskis, după ce fostul portar de la CFR Cluj l-a criticat. Antrenorul campioanei i-a oferit un mesaj lituanianului care a plecat cu scandal din Gruia, toamna trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a vorbit despre declarația acidă a lui Giedrius Arlauskis. Fostul portar de la CFR Cluj a spus despre antrenorul ardelenilor că „bate câmpii în ultima perioadă”.

Dan Petrescu, răspuns pentru Giedrius Arlauskis: „Eu nu mă iau de nimeni”

Goalkeeper-ul lituanian a făcut referire la criticile vehemente aduse de Dan Petrescu arbitrilor, inclusiv la meciul caritabil cu Dinamo Kiev, scor 0-0.

„Cam bate câmpii Dan Petrescu în ultima perioadă, cu arbitrii, dacă și la meci caritabil zice de arbitru… E prea mult! Trebuie să știi limitele.”, a spus Arlauskis, pentru digisport.ro.

Vineri a venit și răspunsul lui Dan Petrescu:

Reclamă

„Nu am știut ce a spus, am aflat înainte de conferință. Lui Arlauskis îi doresc tot binele din lume. Nu am ce să zic. Dacă el a spus asta, e opinia lui și o respect. Fiecare e liber să spună ce vrea. Dacă Arlauskis vrea banii, e problema mea? E problema clubului.

Sunt mulți cu care am lucrat și cărora le-am făcut bine. Acum mă critică de dimineața până seara. Eu nu am criticat pe nimeni, doar de arbitrii mă iau. Nu m-am luat de nimeni niciodată. Am fost atacat de mulți oameni cu care am lucrat și pe care i-am ajutat.

Le-am dat salarii, le-am dat să mănânce, iar ei m-au criticat. Ăsta e felul lor de a fi. Toată lumea mă critică. Accept asta, dar nu uitați performanțele mele ca jucător și ca antrenor. Cei care mă critică nu au asemenea performanțe. Eu îmi fac treaba și merg înainte. Eu critic doar arbitrii și îmi apăr clubul.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să fac? Să intru în polemică? Nu ar fi bine, pentru că mi-aș pierde concentrarea.”, a spus Dan Petrescu, înainte de FC Voluntari – CFR Cluj.

Arlauskis i-a făcut praf pe conducătorii lui CFR Cluj

Giedrius Arlauskis a continuat atacurile la conducătorii lui CFR Cluj după ce câștigat procesul cu clubul din Gruia la FIFA. Portarul susține că conducătorii campioanei României l-au înșelat și nu i-au plătit datoriile la ANAF. Lituanianul a dezvăluit că patronul Neluțu Varga „l-a terorizat”.

„Arla” s-a trezit cu reprezentanții ANAF la ușă, pentru că CFR nu i-a plătit datoriile.

„Eu, când am venit la CFR, noi eram plătitori de TVA. Eu aveam datorie mai veche către ANAF. Le-am zis să rezolve și nu vreau niciun ban. Asta a fost rugămintea mea, Neluțu, marele patron, a zis că nu e nicio problemă. Am jucat pe 3.000 de euro. Apoi, m-a terorizat Neluțu, tot insista. I-am spus că am ofertă din Turcia. M-au tot frecat la cap. Copilu m-a convins să vin în cantonamentul din Austria. Contractul era 300.000 la semnătură și 20.000 pe lună. Tot mai puțin de cât aveam în Turcia.

Am început antrenamentele, dar n-am semnat. Copilu mi-a zis să semnăm pe 5.000 de euro, pe 6 luni, iar la începutul lui 2022 semnăm pe 20.000 de euro, cu banii la semnătură. Apoi, secretara mi-a spus că am datorie la ANAF. Cum așa, Doamne? Nu v-ați ținut de cuvânt? M-am trezit cu ANAF la ușă. Cred că o să mă caute și Interpolul! De când am plecat cu scandal de acolo, n-am dat nicio declarație. Am reziliat în liniște! „Domnul optimizare” Balaj a adus 17 jucători, iar 16 o freacă. Deja știe toate amănuntele! A fost pus de cineva”, a spus Giedrius Arlauskis, potrivit digisport.ro.

Giedrius Arlauskis a câștigat procesul cu CFR Cluj

Conform playsport.ro, în contractul lui Giedrius Arlauskis a fost stipulată o clauză de reziliere de 500.000 de euro. În septembrie 2021, Arla și Neluțu Varga au rupt contractul, dar clauza a rămas valabilă.

Astfel, CFR Cluj a achitat 100.000 de euro către Arlauskis, în martie. Campioana mai are de plătit 400.000 de euro, plus penalități de 70.000 de euro pentru întârzierea plății.

Reclamă

Termenul limită la care CFR Cluj trebuie să îi plătească salariile lituanianului este luna mai. Dacă va fi întrecut, echipa lui Dan Petrescu riscă să nu primească licența pentru Liga 1 și Europa.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și