Închide meniul

Dan Petrescu şi Mihai Stoica, făcuţi praf de un fost campion al României: „Sunt niște simpli angajați! Nu dau de mâncare cuiva!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2022, 16:34

Dan Petrescu şi Mihai Stoica, făcuţi praf de un fost campion al României: „Sunt niște simpli angajați! Nu dau de mâncare cuiva!

Dan Petrescu, apărat în conflictul cu Mihai Stoica

Colaj Hepta

Dan Petrescu şi Mihai Stoica au fost criticaţi de Iulian Apostol (41 ani), fost campion al României cu Unirea Urziceni. „Mucles” a colaborat cu cei doi şi a fost enervat de ieşirile pe care antrenorul lui CFR Cluj şi managerul general al FCSB le-au avut în ultima perioadă, când s-au atacat reciproc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Petrescu si MM nu au inventat ceva pe acest pământ. Sunt simplii angajați. Nu mi-a dat mie Petrescu să mănânc, că nu a inventat farfuria și furculița. Să-și vadă de treburile lor, fiecare, că se fac de râs. Mie chiar mi-a plăcut ce a spus Marius Onofraș de Tavi Popescu, iar MM ar trebui să accepte că fiecare dintre noi avem dreptul să vorbim, așa cum îl are și el. Nu știu ce i-ar da numai lui dreptul să vorbească de noi toți. Lui MM îi place să iasă în evidență.

Dan Petrescu şi Mihai Stoica, făcuţi praf de un fost campion al României

Trebuie să accepte că și alții au dreptul să își spună părerea. MM nu a inventat ceva pe acest pământ. MM să aibă respect pentru foștii colegi, alături de care a câștigat titlul. Am văzut că MM vorbește după atâția ani de salariul lui Petrescu de la Urziceni. Este trist să văd că oameni care au colaborat și au făcut rezultate se bălăcăresc după mulți ani în presă. Ca în spatele blocului, stilul românesc al lui MM și Petrescu. Dacă erau prin Spania sau în altă parte, nu îi auzeai să vorbească de altcineva. Acolo nu merge, că te dau afara în două secunde. Acolo primează etica, bunul simț față de fenomen.

Spune Petrescu că pe unde a fost el a dat de mâncare. Să înțeleagă amândoi că ei nu sunt mai mult de niște simpli angajați. Nu angajează ei pe nimeni, nu dau ei de mâncare cuiva. Stăteau la cafea dimineața și făceau strategii, iar acum își scot unul altuia ochii. Daca erați tari ați fi evitat războiul din Ucraina. Sunt simpli angajați plătiți de cineva, dar să ajungi să te jignești în halul ăsta. Dau dovada de o lipsă de respect și de educație. Mă simt jignit, am fost acolo, e jignitor ce au făcut amândoi”, a declarat Iulian Apostol, potrivit fanatik.ro.

Dan Petrescu: „Le-am dat să mănânce unora, iar ei m-au criticat!”

Dan Petrescu i-a dat răspunsul lui Giedrius Arlauskis, după ce fostul portar de la CFR Cluj l-a criticat. Antrenorul campioanei i-a oferit un mesaj lituanianului care a plecat cu scandal din Gruia, toamna trecută.

Reclamă

„Nu am știut ce a spus, am aflat înainte de conferință. Lui Arlauskis îi doresc tot binele din lume. Nu am ce să zic. Dacă el a spus asta, e opinia lui și o respect. Fiecare e liber să spună ce vrea. Dacă Arlauskis vrea banii, e problema mea? E problema clubului. Sunt mulți cu care am lucrat și cărora le-am făcut bine. Acum mă critică de dimineața până seara. Eu nu am criticat pe nimeni, doar de arbitrii mă iau. Nu m-am luat de nimeni niciodată. Am fost atacat de mulți oameni cu care am lucrat și pe care i-am ajutat.

Le-am dat salarii, le-am dat să mănânce, iar ei m-au criticat. Ăsta e felul lor de a fi. Toată lumea mă critică. Accept asta, dar nu uitați performanțele mele ca jucător și ca antrenor. Cei care mă critică nu au asemenea performanțe. Eu îmi fac treaba și merg înainte. Eu critic doar arbitrii și îmi apăr clubul. Ce să fac? Să intru în polemică? Nu ar fi bine, pentru că mi-aș pierde concentrarea”, a spus Dan Petrescu, înainte de FC Voluntari – CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și