Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, schimb uluitor de mingi cu Paula Badosa. „Ce lovitură!”. Campioana noastră a dat de pământ cu numărul 2 WTA la Madrid Open!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2022, 21:38

Simona Halep, schimb uluitor de mingi cu Paula Badosa. „Ce lovitură!. Campioana noastră a dat de pământ cu numărul 2 WTA la Madrid Open!

Simona Halep, schimb spectaculos de mingi cu Paula Badosa. Lovitură miraculoasă a româncei

Profimediaimages

Simona Halep a încântat în meciul cu Paula Badosa, din turul 2 de la Madrid Open 2022. Românca a defilat în primul set, care i-a revenit cu 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă adversara ei era considerată favorită, ţinând cont că era în cel mai bun moment al carierei, Halep nu i-a dat nicio şansă. „Simo” a reuşit lovituri de senzaţie şi a ridicat publicul în picioare.

Simona Halep, lovituri de senzaţie în meciul cu Paula Badosa de la Mia

Un schimb de mingi din timpul primului set i-a uluit şi pe organizatorii competiţiei. „Halep trage din toţi cilindrii! Ce lovitură!„, a fost mesajul celor de la Miami Open care a însoţit filmuleţul cu punctul câştigat de „Simo”.

Campioana noastră s-a calificat în cele din urmă în turul 3 al turneului de la Madrid. Nu i-a dat nicio şansă adversarei ei şi a câştigat cu 6-3, 6-1. A făcut un meci perfect şi a eliminat-o pe ocupanta locului 2 WTA.

Reclamă

Simona a avut o serie uriaşă, de nouă game-uri la rând câştigate şi a încheiat confruntarea în numai 77 de minute. În optimile de finală, Halep va juca împotriva câştigatoarei meciului Cori Gauff (16 WTA) şi Yulia Putintseva (44 WTA).

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 90.745 de euro şi cu 120 de puncte WTA.

Simona Halep, de două ori campioană la Madrid

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Noua elevă a lui Patrick Mouratoglou s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

Reclamă 4 / 0/3

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Simona Halep este fericită că a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou mă ajută foarte mult în ceea ce privește tenisul, dar și în partea mentală. Avem o relație extraordinară, o conexiune perfectă. Simt că are încredere în mine și chiar crede că pot face lucruri mărețe în continuare. Și îmi transmite asta.

Mă ajută să construiesc încrederea în jocul meu. Este o onoare că face parte din echipa mea. Mă ajută să joc din nou cel mai bun tenis al meu. Sunt mult mai calmă pe teren. Îmi controlez emoțiile mai ușor și mă simt bine pe teren. Sunt stabilă în timpul meciurilor”, a spus Simona Halep, citată de abc.es.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și