Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, schimb uluitor de mingi cu Paula Badosa. „Ce lovitură!”. Campioana noastră a dat de pământ cu numărul 2 WTA la Madrid Open!

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2022, 21:38

Simona Halep, schimb uluitor de mingi cu Paula Badosa. „Ce lovitură!. Campioana noastră a dat de pământ cu numărul 2 WTA la Madrid Open!

Simona Halep, schimb spectaculos de mingi cu Paula Badosa. Lovitură miraculoasă a româncei

Profimediaimages

  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Simona Halep, lovitură senzaţională în meciul cu Paula Badosa

Simona Halep a încântat în meciul cu Paula Badosa, din turul 2 de la Madrid Open 2022. Românca a defilat în primul set, care i-a revenit cu 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă adversara ei era considerată favorită, ţinând cont că era în cel mai bun moment al carierei, Halep nu i-a dat nicio şansă. „Simo” a reuşit lovituri de senzaţie şi a ridicat publicul în picioare.

Simona Halep, lovituri de senzaţie în meciul cu Paula Badosa de la Mia

Un schimb de mingi din timpul primului set i-a uluit şi pe organizatorii competiţiei. „Halep trage din toţi cilindrii! Ce lovitură!„, a fost mesajul celor de la Miami Open care a însoţit filmuleţul cu punctul câştigat de „Simo”.

Reclamă

Campioana noastră s-a calificat în cele din urmă în turul 3 al turneului de la Madrid. Nu i-a dat nicio şansă adversarei ei şi a câştigat cu 6-3, 6-1. A făcut un meci perfect şi a eliminat-o pe ocupanta locului 2 WTA.

Reclamă

Simona a avut o serie uriaşă, de nouă game-uri la rând câştigate şi a încheiat confruntarea în numai 77 de minute. În optimile de finală, Halep va juca împotriva câştigatoarei meciului Cori Gauff (16 WTA) şi Yulia Putintseva (44 WTA).

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 90.745 de euro şi cu 120 de puncte WTA.

Simona Halep, de două ori campioană la Madrid

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Noua elevă a lui Patrick Mouratoglou s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

Reclamă 4 / 0/3

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Simona Halep este fericită că a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou mă ajută foarte mult în ceea ce privește tenisul, dar și în partea mentală. Avem o relație extraordinară, o conexiune perfectă. Simt că are încredere în mine și chiar crede că pot face lucruri mărețe în continuare. Și îmi transmite asta.

Mă ajută să construiesc încrederea în jocul meu. Este o onoare că face parte din echipa mea. Mă ajută să joc din nou cel mai bun tenis al meu. Sunt mult mai calmă pe teren. Îmi controlez emoțiile mai ușor și mă simt bine pe teren. Sunt stabilă în timpul meciurilor”, a spus Simona Halep, citată de abc.es.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”