Închide meniul

AS.ro LIVE | Robert Riza a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Povestea fotbalistului urmărit de Galatasaray

Dragoș Vasile Publicat: 2 mai 2022, 9:30 / Actualizat: 2 mai 2022, 11:17

Reclamă
AS.ro LIVE | Robert Riza a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Povestea fotbalistului urmărit de Galatasaray

Robert Riza, invitat la AS.ro

Robert Riza Facebook

Robert Riza, fostul jucător de la Astra, este invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE. Cotat la 75.000 de euro pe site-urile de specialitate, fundaşul stânga a rămas liber de contract din luna februarie a acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor l-a declarat liber de contract pe Robert Riza, după ce Astra Giurgiu, ultima sa echipă, nu l-a plătit timp de 6 luni.

Robert Riza, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Tânărul jucător român este în vizorul celor de la Galatasaray, echipă unde mai evoluează doi jucători români. Este vorba despre Moruțan și Cicâldău. Pe lângă Astra, tânărul jucător a mai evoluat la Chiajna și Metaloglobus.

Trebuie menționat că Riza a fost dorit și de Dinamo, în ultima perioadă de transferuri. Astra a refuzat însă oferta „câinilor”.

Robert Riza, gol superb pentru Astra

Riza a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Astra, în Liga 2. Acesta a reușit să aducă echipei din Giurgiu una dintre cele două victorii obținute în acest sezon.

Reclamă

Robert Riza a marcat un gol superb în partida cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. Giurgiuvenii s-au impus cu 1-0.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și