Închide meniul
EXCLUSIV

Din Liga 2, direct în prima divizie din Belgia! Un tânăr jucător român, aproape de transferul carierei! A fost dorit de Dinamo și e urmărit de Galatasaray

Reclamă

Publicat: 28 septembrie 2021, 8:27

Din Liga 2, direct în prima divizie din Belgia! Un tânăr jucător român, aproape de transferul carierei! A fost dorit de Dinamo și e urmărit de Galatasaray

Robert Riza este dorit de două echipe din Liga 1

Facebook Astra Giurgiu

Din informațiile AS.ro, Riza este dorit de cei de la Royal Antwerp. Belgienii îl urmăresc de ceva timp și pare că sunt gata să le facă o ofertă celor de la Astra. Robert Riza poate evolua atât ca fundaș stânga, cât și ca mijlocaș stânga, dar și dreapta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Riza este dorit în Belgia și Turcia

Evoluțiile sale de la Astra au atras atenția belgienilor. Tânărul jucător român este și în vizorul celor de la Galatasaray, echipă unde mak evoluează doi jucători români. Este vorba despre Moruțan și Cicâldău.

Născut în Craiova, Riza a ajuns la 22 de ani și este cotat la 50.000 de euro de transfermarkt.com. Pe lângă Astra, tânărul jucător a mai evoluat la Chiajna și Metaloglobus. Robert Riza mai are trei ani de contract cu giurgiuvenii.

Trebuie menționat că Riza a fost dorit și de Dinamo, în perioada de transferuri recent încheiată. Astra a refuzat însă oferta „câinilor”.

Robert Riza, gol superb pentru Astra

Riza a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Astra, în Liga 2. Acesta a reușit să aducă echipei din Giurgiu una dintre cele două victorii obținute în acest sezon.

Reclamă

Robert Riza a marcat un gol superb în partida cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. Giurgiuvenii s-au impus cu 1-0. Echipa lui Ioan Niculae nu trece prin cea mai fastă perioada și este de așteptat ca, în cazul unei oferte convenabile, în iarnă, să-i dea drumul lui Riza.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și