Închide meniul
VIDEO

Gol fabulos în fotbalul feminin! Mollie Green, execuţie în vinclu de la 35 de metri. Şi-a salvat echipa de la retrogradare în minutul 90+7!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 mai 2022, 21:52 / Actualizat: 2 mai 2022, 7:50

Gol fabulos în fotbalul feminin! Mollie Green, execuţie în vinclu de la 35 de metri. Şi-a salvat echipa de la retrogradare în minutul 90+7!

Mollie Green, gol fabulos

Profimedia

A fost nebunie totală în meciul de fotbal feminim dintre Watford şi Coventry. Mollie Green (24 ani) şi-a salvat echipa de la retrogradare în minutul 90+7, când a reuşit o execuţie spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Watford şi Coventry au disputat un meci cu o miză uriaşă: menţinerea în FA Women’s Championship, eşalonul secund al fotbalului feminin din Anglia. Mollie Green a făcut meciul carierei, potrivit womenscompetitions.thefa.com.

Mollie Green şi-a salvat echipa de la retrogradare cu un gol fabulos

În minutul 90+6, meciul se îndrepta spre o remiză albă pe Vicarage Road, iar Coventry era retrogradată. Doar că Mollie Green a avut un cuvânt greu de spus. În vârstă de 24 de ani, aceasta a executat o lovitură liberă în minutul 90+7.

A punctat cu o execuţie fabuloasă în vinclu, de la 35 de metri, şi a adus cele trei puncte pentru echipa sa.

Reclamă

Gol magic înscris de o jucătoare de 18 ani împotriva Barcelonei

Salma Paralluelo a intrat în cursa pentru Premiul Puskas după un gol fabulos înscris în meciul Barcelona – Villarreal, scor 6-1, din etapa a 26-a a campionatului feminin de fotbal din Spania.

Tânăra de 18 ani a marcat în premieră, în această stagiune, dar a reuși o „bijuterie” chiar împotriva liderului. Salma a deschis scorul în minutul 12. A driblat superb două adversare și a șutat de la aproximativ 25 de metri, mingea ajungând în vinclul porții.

Reclamă 4 / 0/3

Comentatorul partidei a avut o reacție pe măsură, iar publicul aflat pe stadionul Johan Cruyff a apreciat execuția Salmei și a aplaudat zgomotos.

Villarreal a condus cu 1-0 la pauză, dar a suferit o adevărată corecție după revenirea de la cabine. A încasat șase goluri în decurs de 25 de minute. Claudia Pina a întors scorul până în minutul 48 și chiar și-a trecut în cont hat-trick-ul. „Submarinul galben” a avut în defensivă o jucătoare din România. Olivia Oprea a fost integralistă în eșecul drastic, scor 1-6.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și