Închide meniul
VIDEO

Gol magic înscris de o jucătoare de 18 ani împotriva Barcelonei. Salma Paralluelo, reușită fabuloasă! Villarreal a primit o corecție în 25 de minute

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2022, 17:37

Reclamă
Gol magic înscris de o jucătoare de 18 ani împotriva Barcelonei. Salma Paralluelo, reușită fabuloasă! Villarreal a primit o corecție în 25 de minute

Salma Paralluelo, gol de senzație în Barcelona - Villarreal 6-1

Captură Twitter

Salma Paralluelo a intrat în cursa pentru Premiul Puskas după un gol fabulos înscris în meciul Barcelona – Villarreal, scor 6-1, din etapa a 26-a a campionatului feminin de fotbal din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 18 ani a marcat în premieră, în această stagiune, dar a reuși o „bijuterie” chiar împotriva liderului. Salma a deschis scorul în minutul 12. A driblat superb două adversare și a șutat de la aproximativ 25 de metri, mingea ajungând în vinclul porții.

Salma Paralluelo, gol de senzație în Barcelona – Villarreal 6-1

Comentatorul partidei a avut o reacție pe măsură, iar publicul aflat pe stadionul Johan Cruyff a apreciat execuția Salmei și a aplaudat zgomotos.

Villarreal a condus cu 1-0 la pauză, dar a suferit o adevărată corecție după revenirea de la cabine. A încasat șase goluri în decurs de 25 de minute. Claudia Pina a întors scorul până în minutul 48 și chiar și-a trecut în cont hat-trick-ul. „Submarinul galben” a avut în defensivă o jucătoare din România. Olivia Oprea a fost integralistă în eșecul drastic, scor 1-6.

Reclamă

Barcelona a obținut un nou succes și domină categoric competiția internă. După 26 de etape are 78 de puncte, cu 22 mai mult decât urmăritoarea Real Sociedad. Mai mult decât atât, clubul catalan are 144 de goluri marcate și 8 primite!

Gruparea blaugrana a cucerit astfel al 7-lea titlu, record pentru Primera Division. Potrivit fcbarcelona.com, fetele antrenate de Jonatan Giráldez au ajuns la 50 de victorii în ultimele 50 de meciuri disputate pe arena care poartă numele legendei fotbalului mondial.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și