Închide meniul

Răzvan Marin a rămas fără antrenor! Walter Mazzarri, dat afară după eşecul cu Verona

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 14:35

Reclamă
Răzvan Marin a rămas fără antrenor! Walter Mazzarri, dat afară după eşecul cu Verona

Răzvan Marin, în tricoul lui Cagliari

Profimedia Images

Răzvan Marin a rămas fără antrenor! Walter Mazzarri a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a lui Cagliari, la care evoluează mijlocaşul nostru, potrivit presei italiene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sky Sport, La Gazzetta dello Sport şi principalele publicaţii italiene anunţă că şedinţa de pregătire de luni a fost anulată şi că Mazzarri va fi înlocuit cu antrenorul echipei Primavera, Alessandro Agostini, pentru ultimele trei meciuri ale sezonului.

Răzvan Marin a rămas fără antrenor!

Mazzari, 60 de ani, era antrenorul formaţiei Cagliari din septembrie 2021, când l-a înlocuit pe Leonardo Semplici.

Sâmbătă, Cagliari a fost învinsă, acasă, cu 2-1, de Verona, în etapa a XXXV-a a Serie A. De altfel, echipa a pierdut şapte din ultimele opt meciuri jucate şi este în pericol de retrogradare. Cagliari ocupă locul 17, ultimul de menţinere, cu 38 de puncte din 35 de meciuri, la trei puncte de Genoa, de pe locul 18, retrogradabil.

Însă principalul pericol pentru sarzi este Salernitana, formaţia de pe locul 19, care are tot 25 de puncte, dar din numai 33 de jocuri. În plus, echipa insulară va evolua la Salerno chiar etapa viitoare, duminică, de la ora 19.00.

Reclamă

Mazzari a mai antrenat, printre altele, formaţiile Sampdoria, Napoli, Inter Milano, Watford şi Torino.

Mihai Stoica, impresionat de Răzvan Marin

Mihai Stoica a rămas impresionat de Răzvan Marin, mijlocaşul celor de la Cagliari. Managerul general al FCSB e de părere că Răzvan Marin a devenit, în acest moment, un jucător de care naţionala României este dependentă.

Răzvan Marin îşi poate demonstra calităţile şi poate confirma forma bună în care se află în meciurile pe care naţionala României le va disputa în Liga Naţiunilor, la începutul lunii iunie. Bosnia – România (7 iunie, 21:45) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45) vor fi transmise de Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

”Vreau să remarc evoluţiile lui Răzvan Marin […] La momentul ăsta, Răzvan Marin este un jucător indispensabil pentru echipa naţională. Să ajungi lider la o echipă unde banderola este pe braţul lui Joao Pedro, unde Nainggolan a fost dat la o parte să joace Răzvan Marin, asta spune multe.

A ajuns la 26 de ani (n.r. împlineşte 26 de ani pe 23 mai), un jucător de mare valoare”, a comentat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” Vezi toate știrile
Citește și