Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de Răzvan Marin: „Este indispensabil pentru echipa naţională!” Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2022, 22:48

Mihai Stoica, impresionat de Răzvan Marin: „Este indispensabil pentru echipa naţională! Hai, România! În fiecare zi

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat că a fost schimbat

Răzvan Marin/ Profimedia

Mihai Stoica a rămas impresionat de Răzvan Marin, mijlocaşul celor de la Cagliari. Managerul general al FCSB e de părere că Răzvan Marin a devenit, în acest moment, un jucător de care naţionala României este dependentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin îşi poate demonstra calităţile şi poate confirma forma bună în care se află în meciurile pe care naţionala României le va disputa în Liga Naţiunilor, la începutul lunii iunie. Bosnia – România (7 iunie, 21:45) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45) vor fi transmise de Antena 1.

Mihai Stoica, impresionat de Răzvan Marin: „Este un jucător indispensabil pentru echipa naţională

”Vreau să remarc evoluţiile lui Răzvan Marin […] La momentul ăsta, Răzvan Marin este un jucător indispensabil pentru echipa naţională. Să ajungi lider la o echipă unde banderola este pe braţul lui Joao Pedro, unde Nainggolan a fost dat la o parte să joace Răzvan Marin, asta spune multe.

A ajuns la 26 de ani (n.r. împlineşte 26 de ani pe 23 mai), un jucător de mare valoare”, a comentat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Răzvan Marin, cel mai fericit român printre italieni. „Suntem un popor mândru!”

Răzvan Marin vrea sa își întreacă tatăl. Visul lui e să ducă Romania la mondial, să nu mai citim despre calificari doar în cărțile de istorie. Din 2022, meciurile României se văd timp de 6 ani la Antena 1. Prin binoclul aflat în cel mai înalt loc de la Cagliari, se vede bine și viitorul României. Răzvan Marin crede într-o națională mai bună, într-o țara mai bună. De un an și jumătate, Răzvan Marin trăiește printre italieni, în frumoasa Sardinia, și se mândrește ca e român.

Reclamă

„Mă bucur că pot să reprezint Romania în străinătate! Cred că suntem un popor mândru și românii sunt foarte inteligenți”, a spus Răzvan Marin, pentru Antena Sport.

Tatal său, Petre Marin, a jucat meciuri mari, pe stadioane mari. Iar fiul Răzvan Marin duce povestea mai departe. Și vrea sa-l întreacă. La națională a facut-o deja. La 25 de ani, Răzvan Marin are de patru ori mai multe meciuri la naționala decat tatăl său! Primul meci pentru România mare l-a jucat la 20 de ani!

Trebuie să faceti treabă bună si la echipa națională. Îmi amintesc când ai debutat și cu gol în meciul cu Armenia, la fel de mândri am fost și când ai purtat banderola de căpitan. Sunteti copii foarte talentati!”, a spus Petre Marin, prin videocall.

Reclamă 4 / 0/3

„Și noi avem încredere, tată! Vorbeam și cu Ianis și ziceam că trebuie să ne calificăm la turnee finale că avem generație bună și merităm treaba asta”, a spus și Răzvan Marin.

Pentru Răzvan Marin, emoțiile și trăirile de la meciurile României nu se compară cu nimic.

E o emoție foarte puternică! Simțeam că mi se zbârlește pielea pe mine. Nu știu dacă cineva ar putea să le explice în cuvinte”, a mai spus Răzvan Marin.

Răzvan Marin vrea să se întoarcă în România

Visul lui Răzvan Marin e sa își facă un nume în fotbalul mare. A pornit de lângă Hagi, a ajuns la Standard Liege, apoi la Ajax, iar acum joaca meci de meci la Cagliari, într-unul dintre cele mai tari campionate ale lumii, cel al Italiei. Dar vrea mai mult.

„Bineînțeles că mi-aș dori să ajung la o echipă puternică!”, a mai spus Răzvan Marin.

Italienii sunt încântați de Răzvan Marin și îl opresc pe stradă, la Cagliari, dar visul său e sa se întoarcă în România. Și să găsească o țară mai bună!

„Cred că majoritatea românilor care se afla în străinătate și-ar dori să se întoarcă acasă pentru că acasă e acasă. Cred că am devenit o țară liberă și fiecare om se simte liber. Cred că ar trebui să ne dezvoltăm mai mult partea de infrastructură, chiar și turismul”, a mai spus Răzvan Marin.

Reclamă

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Mihai Stoica, impresionat de Răzvan Marin
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și