Închide meniul

Răzvan Marin a rămas fără antrenor! Walter Mazzarri, dat afară după eşecul cu Verona

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 14:35

Răzvan Marin a rămas fără antrenor! Walter Mazzarri, dat afară după eşecul cu Verona

Răzvan Marin, în tricoul lui Cagliari

Profimedia Images

Răzvan Marin a rămas fără antrenor! Walter Mazzarri a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a lui Cagliari, la care evoluează mijlocaşul nostru, potrivit presei italiene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sky Sport, La Gazzetta dello Sport şi principalele publicaţii italiene anunţă că şedinţa de pregătire de luni a fost anulată şi că Mazzarri va fi înlocuit cu antrenorul echipei Primavera, Alessandro Agostini, pentru ultimele trei meciuri ale sezonului.

Răzvan Marin a rămas fără antrenor!

Mazzari, 60 de ani, era antrenorul formaţiei Cagliari din septembrie 2021, când l-a înlocuit pe Leonardo Semplici.

Sâmbătă, Cagliari a fost învinsă, acasă, cu 2-1, de Verona, în etapa a XXXV-a a Serie A. De altfel, echipa a pierdut şapte din ultimele opt meciuri jucate şi este în pericol de retrogradare. Cagliari ocupă locul 17, ultimul de menţinere, cu 38 de puncte din 35 de meciuri, la trei puncte de Genoa, de pe locul 18, retrogradabil.

Însă principalul pericol pentru sarzi este Salernitana, formaţia de pe locul 19, care are tot 25 de puncte, dar din numai 33 de jocuri. În plus, echipa insulară va evolua la Salerno chiar etapa viitoare, duminică, de la ora 19.00.

Reclamă

Mazzari a mai antrenat, printre altele, formaţiile Sampdoria, Napoli, Inter Milano, Watford şi Torino.

Mihai Stoica, impresionat de Răzvan Marin

Mihai Stoica a rămas impresionat de Răzvan Marin, mijlocaşul celor de la Cagliari. Managerul general al FCSB e de părere că Răzvan Marin a devenit, în acest moment, un jucător de care naţionala României este dependentă.

Răzvan Marin îşi poate demonstra calităţile şi poate confirma forma bună în care se află în meciurile pe care naţionala României le va disputa în Liga Naţiunilor, la începutul lunii iunie. Bosnia – România (7 iunie, 21:45) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45) vor fi transmise de Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

”Vreau să remarc evoluţiile lui Răzvan Marin […] La momentul ăsta, Răzvan Marin este un jucător indispensabil pentru echipa naţională. Să ajungi lider la o echipă unde banderola este pe braţul lui Joao Pedro, unde Nainggolan a fost dat la o parte să joace Răzvan Marin, asta spune multe.

A ajuns la 26 de ani (n.r. împlineşte 26 de ani pe 23 mai), un jucător de mare valoare”, a comentat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și