Închide meniul

Villarreal – Liverpool 2-3 | Sezon istoric pentru echipa lui Jurgen Klopp! Recordurile fabuloase stabilite de cormorani, după calificarea în finala UEFA Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 mai 2022, 0:08

Villarreal – Liverpool 2-3 | Sezon istoric pentru echipa lui Jurgen Klopp! Recordurile fabuloase stabilite de cormorani, după calificarea în finala UEFA Champions League

Liverpool s-a calificat în finala UEFA Champions League

Profimedia

Villarreal – Liverpool 2-3. Echipa lui Jurgen Klopp s-a calificat în finala UEFA Champions League pentru a treia oară în ultimii cinci ani. Cormoranii au stabilit recorduri fabuloase și sunt în fața unui sezon istoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sadio Mane a marcat golul al treilea pentru Liverpool în minutul 74, după o ieșire hazardată a portarului Geronimo Rulli. Senegalezul a ajuns la 24 de reușite în UEFA Champions League de-a lungul carierei, dintre care 15 au venit în fazele eliminatorii.

Villarreal – Liverpool 2-3 | Sadio Mane l-a depășit pe Didier Drogba

Niciun alt jucător african nu a marcat mai multe goluri în fazele eliminatorii din Liga Campionilor decât Sadio Mane. Înaintea meciului cu Villarreal, jucătorul lui Liverpool era la egalitate cu legenda lui Chelsea Didier Drogba, din Coasta de Fildeș.

Villarreal – Liverpool 2-3 | Mașina de goluri a lui Jurgen Klopp

După 3-2 cu Villarreal, Liverpool a ajuns la 139 de goluri marcate în actualul sezon, în toate competițiile. Niciodată în istoria clubului n-au mai ajuns cormoranii la o asemenea bornă.

Reclamă

Liverpool e angrenată și în lupta la titlu în Premier League, fiind la un singur punct în spatele liderului Manchester City. Echipa de pe Anfield e calificată deja și în finala Cupei Angliei și a câștigat deja Cupa Ligii Angliei.

Villarreal – Liverpool 2-3 | Jurgen Klopp, „The Normal One”

După calificarea lui Liverpool în finala UEFA Champions League, Jurgen Klopp a stabilit un record unic în istoria fotbalului britanic. Germanul e primul antrenor care își califică echipa în toate finalele din competițiile în care este angrenată (Champions League, FA Cup și Cupa Ligii Angliei).

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, pentru Klopp este a patra prezență în finala Ligii Campionilor, egalându-i pe legendarii Marcello Lippi, Sir Alex Ferguson și Carlo Ancelotti.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și