Închide meniul

Villarreal – Liverpool 2-3 | Sezon istoric pentru echipa lui Jurgen Klopp! Recordurile fabuloase stabilite de cormorani, după calificarea în finala UEFA Champions League

Alexandru Ivan Publicat: 4 mai 2022, 0:08

Villarreal – Liverpool 2-3 | Sezon istoric pentru echipa lui Jurgen Klopp! Recordurile fabuloase stabilite de cormorani, după calificarea în finala UEFA Champions League

Liverpool s-a calificat în finala UEFA Champions League

Profimedia

  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Liverpool s-a calificat în finala UEFA Champions League

Villarreal – Liverpool 2-3. Echipa lui Jurgen Klopp s-a calificat în finala UEFA Champions League pentru a treia oară în ultimii cinci ani. Cormoranii au stabilit recorduri fabuloase și sunt în fața unui sezon istoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sadio Mane a marcat golul al treilea pentru Liverpool în minutul 74, după o ieșire hazardată a portarului Geronimo Rulli. Senegalezul a ajuns la 24 de reușite în UEFA Champions League de-a lungul carierei, dintre care 15 au venit în fazele eliminatorii.

Villarreal – Liverpool 2-3 | Sadio Mane l-a depășit pe Didier Drogba

Niciun alt jucător african nu a marcat mai multe goluri în fazele eliminatorii din Liga Campionilor decât Sadio Mane. Înaintea meciului cu Villarreal, jucătorul lui Liverpool era la egalitate cu legenda lui Chelsea Didier Drogba, din Coasta de Fildeș.

Reclamă

Villarreal – Liverpool 2-3 | Mașina de goluri a lui Jurgen Klopp

După 3-2 cu Villarreal, Liverpool a ajuns la 139 de goluri marcate în actualul sezon, în toate competițiile. Niciodată în istoria clubului n-au mai ajuns cormoranii la o asemenea bornă.

Reclamă

Liverpool e angrenată și în lupta la titlu în Premier League, fiind la un singur punct în spatele liderului Manchester City. Echipa de pe Anfield e calificată deja și în finala Cupei Angliei și a câștigat deja Cupa Ligii Angliei.

Villarreal – Liverpool 2-3 | Jurgen Klopp, „The Normal One”

După calificarea lui Liverpool în finala UEFA Champions League, Jurgen Klopp a stabilit un record unic în istoria fotbalului britanic. Germanul e primul antrenor care își califică echipa în toate finalele din competițiile în care este angrenată (Champions League, FA Cup și Cupa Ligii Angliei).

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, pentru Klopp este a patra prezență în finala Ligii Campionilor, egalându-i pe legendarii Marcello Lippi, Sir Alex Ferguson și Carlo Ancelotti.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”