Închide meniul
VIDEO

Simona Halep a câștigat punctul meciului cu Ons Jabeur! Lovitura magică reușită de româncă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 mai 2022, 15:12

Reclamă
Simona Halep a câștigat punctul meciului cu Ons Jabeur! Lovitura magică reușită de româncă

Simona Halep a reușit punctul meciului cu Ons Jabeur

Profimedia

Simona Halep a câștigat punctul meciului cu Ons Jabeur. Simo a reușit un lob splendid în setul al doilea al partidei din sferturile de la Madrid Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a părăsit turneul de la Madrid în sferturi, după înfrângerea cu Ons Jabeur. Jucătoarea româncă a pierdut în două seturi, după o prestație solidă a sportivei din Tunisia.

Simona Halep a câștigat punctul meciului, cu un lob magic peste Ons Jabeur

Halep a câștigat cel mai frumos punct al meciului, în setul secund, la scorul de 3-2 pentru Jabeur. Jucătoarea de pe locul 10 WTA avea minge de 4-2, dar Simona n-a renunțat la luptă.

Cele două jucătoare au avut un schimb de mingi fabulos, încheiat cu o lovitură de vis a campioanei nostre. Simo a trimis un lob spectaculos peste Jabeur, pe care tunisiana a încercat in-extremis să-l returneze, cu o lovitură printre picioare. Mingea s-a dus în out, iar Halep a câștigat punctul.

„Simo, marcă înregistrată în defensivă”, a scris WTA, pe contul de Twitter.

Reclamă

Simona Halep și-a distrus racheta în meciul cu Ons Jabeur

Simona Halep şi-a ieşit din minţi în meciul cu Ons Jabeur. Românca a pierdut un punct important în setul al doilea şi a lovit cu racheta în mai multe rânduri de zgură, până a distrus-o.

Pentru prima oară de când colaborează cu Patrick Mouratoglou, ea a făcut o criză pe teren, de care se ferise în primele trei meciuri ajudecate la Madrid, în minimum de seturi.

Reclamă 4 / 0/3

Intră aici pentru a vedea gestul Simonei Halep!

Ea a fost nevoită să schimbe racheta, dar cea nouă nu i-a purtat noroc. Ons Jabeur a jucat senzţional şi nu i-a dat nicio şansă nici în setul 2, meciul fiind pierdut de Simo, cu 3-6, 2-6.

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur

Chiar dacă a suferit prima înfrângere de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou şi, chiar dacă şi-a ieşit din minţi în setul al doilea, ea a părăsit terenul cu zâmbetul pe buze.

„Sper să câştigi acest trofeu. Poţi să faci asta”, a fost mesajul Simonei Halep pentru Ons Jabeur, care o va întâlni în semifinalele de la Caja Magica pe învingătoarea dintre Ekaterina Alexandrova şi Amanda Anisimova.

Aceasta a fost a patra întâlnire dintre Simona Halep şi Ons Jabeur şi scorul este acum egal. Jabeur a mai învins-o pe Halep, la Beijing, în 2018, iar românca s-a revanșat la Dubai, în două rânduri, în 2020 și 2022.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și