Închide meniul
VIDEO

Simona Halep a câștigat punctul meciului cu Ons Jabeur! Lovitura magică reușită de româncă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 mai 2022, 15:12

Simona Halep a câștigat punctul meciului cu Ons Jabeur! Lovitura magică reușită de româncă

Simona Halep a reușit punctul meciului cu Ons Jabeur

Profimedia

Simona Halep a câștigat punctul meciului cu Ons Jabeur. Simo a reușit un lob splendid în setul al doilea al partidei din sferturile de la Madrid Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a părăsit turneul de la Madrid în sferturi, după înfrângerea cu Ons Jabeur. Jucătoarea româncă a pierdut în două seturi, după o prestație solidă a sportivei din Tunisia.

Simona Halep a câștigat punctul meciului, cu un lob magic peste Ons Jabeur

Halep a câștigat cel mai frumos punct al meciului, în setul secund, la scorul de 3-2 pentru Jabeur. Jucătoarea de pe locul 10 WTA avea minge de 4-2, dar Simona n-a renunțat la luptă.

Cele două jucătoare au avut un schimb de mingi fabulos, încheiat cu o lovitură de vis a campioanei nostre. Simo a trimis un lob spectaculos peste Jabeur, pe care tunisiana a încercat in-extremis să-l returneze, cu o lovitură printre picioare. Mingea s-a dus în out, iar Halep a câștigat punctul.

„Simo, marcă înregistrată în defensivă”, a scris WTA, pe contul de Twitter.

Reclamă

Simona Halep și-a distrus racheta în meciul cu Ons Jabeur

Simona Halep şi-a ieşit din minţi în meciul cu Ons Jabeur. Românca a pierdut un punct important în setul al doilea şi a lovit cu racheta în mai multe rânduri de zgură, până a distrus-o.

Pentru prima oară de când colaborează cu Patrick Mouratoglou, ea a făcut o criză pe teren, de care se ferise în primele trei meciuri ajudecate la Madrid, în minimum de seturi.

Reclamă 4 / 0/3

Intră aici pentru a vedea gestul Simonei Halep!

Ea a fost nevoită să schimbe racheta, dar cea nouă nu i-a purtat noroc. Ons Jabeur a jucat senzţional şi nu i-a dat nicio şansă nici în setul 2, meciul fiind pierdut de Simo, cu 3-6, 2-6.

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur

Chiar dacă a suferit prima înfrângere de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou şi, chiar dacă şi-a ieşit din minţi în setul al doilea, ea a părăsit terenul cu zâmbetul pe buze.

„Sper să câştigi acest trofeu. Poţi să faci asta”, a fost mesajul Simonei Halep pentru Ons Jabeur, care o va întâlni în semifinalele de la Caja Magica pe învingătoarea dintre Ekaterina Alexandrova şi Amanda Anisimova.

Aceasta a fost a patra întâlnire dintre Simona Halep şi Ons Jabeur şi scorul este acum egal. Jabeur a mai învins-o pe Halep, la Beijing, în 2018, iar românca s-a revanșat la Dubai, în două rânduri, în 2020 și 2022.

Recomandări
  • Simona Halep a câștigat punctul meciului cu Ons Jabeur
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și