Închide meniul

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur. Ce s-a întâmplat la fileu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2022, 14:52

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur. Ce s-a întâmplat la fileu

Simona Halep şi Ons Jabeur, la finalul meciului de la Madrid

Captură Digi Sport

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur, pierdut în sferturile de la Madrid. Când cele două s-au întâlnit la fileu, Simo a felicitat-o pe adversara ei şi a avut un mesaj superb pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a suferit prima înfrângere de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou şi, chiar dacă şi-a ieşit din minţi în setul al doilea, ea a părăsit terenul cu zâmbetul pe buze.

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur

„Sper să câştigi acest trofeu. Poţi să faci asta”, a fost mesajul Simonei Halep pentru Ons Jabeur, care o va întâlni în semifinalele de la Caja Magica pe învingătoarea dintre Ekaterina Alexandrova şi Amanda Anisimova.

Aceasta a fost a patra întâlnire dintre Simona Halep şi Ons Jabeur şi scorul este acum egal. Jabeur a mai învins-o pe Halep, la Beijing, în 2018, iar românca s-a revanșat la Dubai, în două rânduri, în 2020 și 2022.

Simona Halep, dublă campioană la Madrid

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 169.650 de euro (aproximativ 178.500 de dolari) şi cu 215 puncte WTA.

Reclamă

Halep a câştigat Madrid Open în 2016 şi 2017 şi a mai jucat în finală în 2014 şi 2019. Anul trecut, ea a fost eliminată în optimi de jucătoarea belgiană Elise Mertens, scor 6-4, 5-7, 5-7.

Pentru jucătoarea română urmează turneul de la Roma, care are loc săptămâna viitoare.

Simona Halep a dezvăluit secretul colaborării cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep a dezvăluit secretul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Campioana noastră susţine că francezul nu este doar un antrenor pentru ea, ci şi un bun motivator. Totul s-a văzut şi în cele trei meciuri de senzaţie ale Simonei, de la Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o atmosferă bună în echipa mea, simt o energie bună, Patrick mă susține foarte mult. Am schimbat multe lucruri, dar întotdeauna într-un mod natural. Nu simt că forțez nimic, schimbările sunt uneori dificile, dar totul a venit de la sine. Patrick știe că sunt o persoană foarte emoțională, așa că știe să vorbească cu mine, să se pregătească pentru fiecare situație pe care trebuie să o rezolvăm. Până acum totul merge bine.

Nu a fost ușor, recunosc, sunt o persoană foarte timidă, știți cu toții asta. În general, sunt foarte introvertită, îmi este greu să am încredere în cineva. Dar am nevoie de confort, iar cu el m-am simțit confortabil din prima clipă. Văd că îmi apreciază jocul, felul meu de a fi, așa că comunicarea a fost ușoară. I-am explicat ce simțeam în timpul meciurilor, înainte și după meciuri și m-a ajutat mult să comunic cu el”, a spus Halep, citată de tennisactu.net.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și