Închide meniul

FCSB, în Ghencea! Ioan Andone e sigur: „Va juca constant acolo!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 mai 2022, 19:19

FCSB, în Ghencea! Ioan Andone e sigur: „Va juca constant acolo!

FCSB se luptă la titlu cu CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB vrea să joace în Ghencea, dar CSA face tot posibilul ca să blocheze accesul echipei lui Gigi Becali. Ioan Andone crede însă că e doar o chestiune de timp până ce vicecampioana României va juca pe arena de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone susține că are informații că FCSB va fi lăsată în sfărșit să joace pe stadionul Ghencea. Fostul antrenor crede așteptarea lui Gigi Becali nu va mai dura mult!

FCSB, în Ghencea! Ioan Andone e sigur

„Eu zic că e o chestiune de timp până revine FCSB în Ghecea. Și poate va juca și constant acolo în viitor. Stiu eu ceva! De-abia asteapta fanii FCSB-ului sa se intoarca in Ghencea, sunt convins ca isi doresc”, a spus Ioan Andone.

În Ghencea, FCSB vrea sa joace meciul decisiv cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului, care ar putea fi cu titlul pe masă. Partida e programată pe 21 mai. CSA Steaua nu are niciun meci programat „acasă” în perioada respectivă, nici la fotbal, nici la rugby.

În cazul în care varianta „Ghencea” pică, derby-ul FCSB – CFR Cluj are șanse mari să se joace la Buzău.

Reclamă

FCSB refuză să joace în Giulești meciul cu FC Voluntari!

FCSB nu vrea să joace meciul cu FC Voluntari pe stadionul Giulești, potrivit gsp.ro. Clubul ilfovean a făcut anunțul respectiv în cursul zilei de joi, dar „roș-albaștrii” le-au transmis celor de la LPF că nu vor să dispute partida pe arena Rapidului.

Conform regulamentului, schimbarea terenului de joc se poate realiza numai cu acordul ambelor echipe. Iar cum FCSB și-a exprimat refuzul categoric, FC Voluntari va fi nevoită acum să caute un alt stadion pentru a disputa meciul de pe 14 mai.

„FC Voluntari anunță că ,din cauza modernizării suprafeței de joc a arenei „Anghel Iordănescu”, partida cu FCSB,din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal ,se va disputa pe stadionul Giulești din Capitală.”, a anunțat, joi, FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase îşi doreşte cu orice preţ ca FCSB să joace în Ghencea

Florin Tănase exclude din start varianta de a juca în Giuleşti, pe arena care are 14.000 de locuri. Căpitanul lui FCSB a avut o reacţie ironică şi a anunţat că vrea pe Stadionul Steaua şi nu la Buzău.

Nu este bătut în cuie Buzău, dar rămâne de văzut dacă vom câştiga la Craiova. Dacă nu vom câştiga, ce sens mai are această dispută? Este mai dificil (n.r. cu Universitatea Craiova) pentru că jucăm în deplasare. Ei sunt în formă bună şi nu putem vorbi de ultima etapă. Cred că Giuleştiul este un stadion prea mic pentru suporterii Stelei. Stadionul din Ghencea este liber, rămâne doar să ne accepte„, a declarat Florin Tănase după FCSB – FC Argeş 4-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și