Închide meniul

FCSB, în Ghencea! Ioan Andone e sigur: „Va juca constant acolo!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 mai 2022, 19:19

FCSB, în Ghencea! Ioan Andone e sigur: „Va juca constant acolo!

FCSB se luptă la titlu cu CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Ioan Andone crede că FCSB va fi acceptată în Ghencea

FCSB vrea să joace în Ghencea, dar CSA face tot posibilul ca să blocheze accesul echipei lui Gigi Becali. Ioan Andone crede însă că e doar o chestiune de timp până ce vicecampioana României va juca pe arena de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone susține că are informații că FCSB va fi lăsată în sfărșit să joace pe stadionul Ghencea. Fostul antrenor crede așteptarea lui Gigi Becali nu va mai dura mult!

FCSB, în Ghencea! Ioan Andone e sigur

„Eu zic că e o chestiune de timp până revine FCSB în Ghecea. Și poate va juca și constant acolo în viitor. Stiu eu ceva! De-abia asteapta fanii FCSB-ului sa se intoarca in Ghencea, sunt convins ca isi doresc”, a spus Ioan Andone.

Reclamă

În Ghencea, FCSB vrea sa joace meciul decisiv cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului, care ar putea fi cu titlul pe masă. Partida e programată pe 21 mai. CSA Steaua nu are niciun meci programat „acasă” în perioada respectivă, nici la fotbal, nici la rugby.

În cazul în care varianta „Ghencea” pică, derby-ul FCSB – CFR Cluj are șanse mari să se joace la Buzău.

Reclamă

FCSB refuză să joace în Giulești meciul cu FC Voluntari!

FCSB nu vrea să joace meciul cu FC Voluntari pe stadionul Giulești, potrivit gsp.ro. Clubul ilfovean a făcut anunțul respectiv în cursul zilei de joi, dar „roș-albaștrii” le-au transmis celor de la LPF că nu vor să dispute partida pe arena Rapidului.

Conform regulamentului, schimbarea terenului de joc se poate realiza numai cu acordul ambelor echipe. Iar cum FCSB și-a exprimat refuzul categoric, FC Voluntari va fi nevoită acum să caute un alt stadion pentru a disputa meciul de pe 14 mai.

„FC Voluntari anunță că ,din cauza modernizării suprafeței de joc a arenei „Anghel Iordănescu”, partida cu FCSB,din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal ,se va disputa pe stadionul Giulești din Capitală.”, a anunțat, joi, FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase îşi doreşte cu orice preţ ca FCSB să joace în Ghencea

Florin Tănase exclude din start varianta de a juca în Giuleşti, pe arena care are 14.000 de locuri. Căpitanul lui FCSB a avut o reacţie ironică şi a anunţat că vrea pe Stadionul Steaua şi nu la Buzău.

Nu este bătut în cuie Buzău, dar rămâne de văzut dacă vom câştiga la Craiova. Dacă nu vom câştiga, ce sens mai are această dispută? Este mai dificil (n.r. cu Universitatea Craiova) pentru că jucăm în deplasare. Ei sunt în formă bună şi nu putem vorbi de ultima etapă. Cred că Giuleştiul este un stadion prea mic pentru suporterii Stelei. Stadionul din Ghencea este liber, rămâne doar să ne accepte„, a declarat Florin Tănase după FCSB – FC Argeş 4-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu